:: |
Autor |
Poruka |
lloyd12345 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Avg 2005 Poruke: 78
|
|
prosecno po 15 osmeha na dan
|
|
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
imam zarazan smeh ali moram priznati da se dugo nisam posteno ismejala.....valjda zato sto su me mnogi problemi stisli pa zbog toga!
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
sloba18 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 157 Mesto: Faraway
|
|
Vrlo se cesto smejem, ali vise bih voleo da sam ozbiljniji...
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Ja sam uvijek nasmijana i vecina mojih poznanika jos me nije vidjela namrgodjenu hehehe
I kad mi je najteze i kad mi se place ja se smijem i salim..ako nemam koga da ismijavam ja se smijem na svoj racun hehehe
A da je smijeh lijek slazem se pa makar bio i kisel
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
dekija85 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 672 Mesto: Beograd
|
|
smejati se uvek je dobro jer nam to produzava zivot
|
_________________ NO REMORSE NO REGRET |
|
|
|
|
Ok_cura Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 27 Avg 2006 Poruke: 193 Mesto: Sarajevo
|
|
smijem se stalno, stalno.. imam glupav smijeh pa se onda svi smiju mom smijehu, onako je malo krestav i nemogu da dodjem do daha pa se sva zacrvenim.. glupo :nike:
|
_________________ U_sVaKoM_SlUcAjU_Ok_CuRa |
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
svaka situacija je lakše prošla uz smijeh, eh da mi je tu cimka ona je imala tako zarazan smijeh da se jednostavno moraš smijat s njom
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Baš sam često nasmijana i volim se smijati. Kad sam sa jednim frendom, nas dvoje ne možemo izdržat ni jednu minutu i već se smijemo i uopće ne znamo stati. Volim se šaliti sa ljudima, pa isto tako i smijati. Noćas sam zaključila da sam se smijala ukupno pol sata bez prestanka ( opet zbog tog frenda, jako se zarazno smije).
|
|
|
|
|
|
SmashingPumpkin Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Jan 2007 Poruke: 76 Mesto: Kula nazalost...nemam knjizaru!!
|
|
veoma retko se smejem,mnogi ljudi me nikad nisu ni videli nasmejanog.
ali zato kada pocnem...hehe..nema kraja
eto neko rece da nam smeh produzava zivot..ja cu onda ziveti jos par godina
|
_________________ Riot Grrrl!
Rebel Girl!
Feminizam!
Revolution! |
|
|
|
|
mrgude Upućeni član
|
Datum registracije: 14 Mar 2007 Poruke: 446
|
|
u ja sam vjecno nasmijana i imam smjesan smjeh, kad se ja pocnem smijati svi se pocinju smijati iako im nista nije bilo smjesno....
|
|
|
lady_blue Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 11 Mar 2007 Poruke: 160
|
|
volim da se smejem... mada se cesce samo smesim... nema tako puno stvari zbog kojih se slatko od srca smejem... ali mi zbog mnogo cega u toku dana dodje da umrem od smeha (i muke)
|
_________________ ***** |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Smejem se malim stvarima..stvarima koje svakodnevno vidjam oko sebe..stvarima koje drugi i ne primecuju..pokislom macetu, musavom detetu, nespretnoj zeni na stiklama...jednostavno rado poklanjam osmehe..oni barem ne kostaju a mnogo znace....
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|