:: |
Autor |
Poruka |
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
[quote="thorn"]da......smatram se veoma jakom osobom.....uvek sam bila jaka i nadam se da cu uvek takva i ostati.....na zalost puno puta neko zna pogresno da protumaci neciju jacinu kao tvrdoglavost......bilo kako bilo, ponosna sam na to kakva sam, na to sto sam postigla zato sto sam takva kakva sam, i na ono sto jos planiram da postignem racunajuci na to da cu ostati takva kakva sam....jaka ili tvrdoglava, taj izbor ostavljam onome ko me analizira.... ... [/quo
Potpuno se slažem sa ovim.
Još bih samo dodala da neko to pomeša i kaže mi da sam neverovatno bezosećajna osoba. Možda i jesam, ali ponekad je potrebno da budeš bezosećajan kako bi mogao da ostaneš nepovređen.
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
I meni su dosta puta rekli : ,,Pa kako nisi zaplakala u tom momentu?,,
Nisam, prešla sam preko toga u tom momentu, podnijela to kako znam i umem i idemo dalje.
|
|
|
|
|
|
la_descarada Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 204
|
|
jaka sam osoba...ali to mi nekada ne prija jer ostavljam dojam osobe bez trunke osecanja,sto nije tako!
ali stojim iza toga da treba biti cvrst,tezak je zivot!
|
|
|
|
|
|
Stark Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 713 Mesto: paradise
|
|
zavisi kako kad...moja greska je sto uvek zelim da pomognem drugim i to neki iskoriste....ali u teskim situacijama uvek se trudim da budem jak i vedrog duha pa tu uticem pozitivno na ljude oko sebe
|
_________________ Mozda je glupo sto ovo pisem,ali bez tebe ne mogu da disem |
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Imala sam tu (ne)sreću da me do sada život nije nametao teške situacije iz kojih je trebalo grabiti napred stisnutih zubi i uzdignute glave. Zato mi je teško reći jesam li jaka. Ali čini mi se da sam u vrlo stresnim situacijama ostajala pribrana, i napravila sve šta je u mojoj moći da sve napravim kako treba. Ponekad sam malo paničarila nepotrebno, ali mislim da je i to bolje nego da nisam napravila ništa jer će jednom i moja panika biti korisna.
Koji put me neke sitnice pogode, pa pustim suzu, ali mislim da je to više vezano za osjećajnost nego slabost. Ne smatram da je slabost pokazati osjećaje ili pustiti suzu kad si tuzan.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
GEISHA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 12 Dec 2006 Poruke: 27 Mesto: Niksic
|
|
jesam jaka..trpim mnoge stwari ali kad puknem onda sam,.......brrrr ali isto tako sam i emotiwac i znam da zaplacem..
|
_________________ K'o razum da gubim,
jer stvarnost i ne primećujem,
još uvek te ljubim,
još uvek ti slepo verujem |
|
|
|
|
toske012 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190
|
|
...jak sam ali samo ako je Bog uz mene... i samo na taj nacin mogu biti jak, jer u suprotnom telo nadvlada duh, i onda sam niko...
|
|
|
|
|
|
dekija85 Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 672 Mesto: Beograd
|
|
ja sam veomja jaka osoba jer se uvek izborim u teskim situacijama koje mi zivot nosi jer nikad se netreba predati
|
_________________ NO REMORSE NO REGRET |
|
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Ja sam definitvno mnogo jaca nego sto smatram da jesam...U to sam se uverila xy puta...
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
zavisi od situacija, uglavnom sam jaka, mada je bilo i stvari koje su slomile skroz...
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
i jaka i slaba ujedno, u nekim situacijama mogu izdržat puno toga, ali u nekim ne mogu ali učim kako i u njima biti jaka
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
za teske situacije u zivotu sam veoma jaka,a za obicne gluposti mogu i da zaplacem
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|