www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Prostitucija
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
la_descarada
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Okt 2006

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 04, 2007 10:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

protiv njih sam...kako neko moze pasti tako nisko...apsolutni sam protivnih bavljenja prostituciom,striptizom i protiv devojaka zvanih ``nocne igracice`` jer i one moraju da slusaju svog gazdu i da zadovolje ,recimo nekog njegovog prijatelja....jadno je sto te igracice imaju 15,16 godina....bar u beogradu!

slatka_banana
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 05 Jan 2007
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 05, 2007 2:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

viđam ih gotovo svaki dan, stoje iza ugla i čekaju da im netko stane, a sve same studentice. Ne diraju se one u mene niti se ja diram u njih, pa eto ih tamo neka rade svoj posao. I ja radim svoj 8)

blue037
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 13 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 8:05 pm    Naslov poruke: Re: Prostitucija Na vrh strane Na dno strane

Venceremos je napisao/la sledeće:
Sta mislite o zenama/curama koje prodavaju svoje tijelo za pare?

mislim da bi trebale da mi se jave na priv........hehehehhe

pa jednostavno devojke posrnulog morala.........nisu vredne paznje...... Mad

sirenica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 53

Datum registracije: 11 Apr 2006
Mesto: Novi Sad

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 08, 2007 9:41 am    Naslov poruke: Re: ne presudjujem nikad Na vrh strane Na dno strane

kosovka devojka je napisao/la sledeće:
... za mene je veca prostitutka,BiiiiP i sponzorusa ona koja radi to zbog licnog uzitka ali ima ljudi koji to cine zbog drugih razloga...ne opravdavam al ni osudjujem sve dok je daleko od mojih ociju..

Prostitucija je najstariji zanat na svetu i nastao je upravo iz tog razloga sto su zene koje su zelele da se osamostale ( emancipuju ) na taj nacin zaradjivale za zivot, jer im je svako drugo pravo na rad bilo oduzeto ( sem u kuci ). S toga, "kosovka devojko"... ne bih se slozila s tobom da su vece prostitutke one koje to rade iz licnog zadovoljstva. Licno zadovoljstvo je nesto drugo, a ovde pricamo o prostituciji, zanatu kao i svakom drugom, koji se placa... Sve ostalo su ljudske predrasude u vezi ovog "posla".
Zasto osuditi one koji to rade iz licnog uzitka, a opravdavati one koje je "muka naterala" na to!? Uopste ne osudjujem nikoga. To je njihov izbor. To sto ja samu sebe nikada ne bih dovela u tu situaciju, iz samo meni znanih razloga, to je opet moj licni izbor, ali nemam prava ni da sudim drugima zbog njihovog...

hiphop playgirl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 10 Jan 2007
Mesto: Oberhausen

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 10, 2007 9:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mislim da ih ipak nebi trebalo vredjati jer mozda stavrno nemaju drugi izbor ali ja sam ipak uverena u to da se moze naci bilo kakav posao!!!

toske012
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 07 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 10, 2007 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...ne verujem da bi se neko bavio, kako devojke tako i muskarci najstarijim zanatom ako im to nije jedina preostala opcija...
... mnogo puta sam cuo pricu o tome kako svako od nas ima cenu... i da ta prica najcesce pocinje najobicnijom sitnicom, npr. slazemo nekoga nesto zarad neke materijalne koristi... sledeci put su ulozi mnogo veci, npr. pomocicemo nekome da uradi nesto ne toliko nemoralno zarad, pogadjate malo ozbiljnije materjane dobiti, i time svesno ili ne ubacimo sebe u igru koja nema kraja... ne kazem da ce se sve zavrsiti prostitucijom, ali u nasem narodu rec "kurvanje" ne znaci samo prodavanje svog tela za novac, tu dolaze i druge vrste necasnih radnji, koje svesno ili ne uradimo zarad nekog svog licnog interesa...
...u svakom slucaju ne podrzavam prostituciju, ali ako je to jedini nacin za egzistenciju, sto da ne...

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 11, 2007 2:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

toske012 je napisao/la sledeće:
...ne verujem da bi se neko bavio, kako devojke tako i muskarci najstarijim zanatom ako im to nije jedina preostala opcija...
... mnogo puta sam cuo pricu o tome kako svako od nas ima cenu... i da ta prica najcesce pocinje najobicnijom sitnicom, npr. slazemo nekoga nesto zarad neke materijalne koristi... sledeci put su ulozi mnogo veci, npr. pomocicemo nekome da uradi nesto ne toliko nemoralno zarad, pogadjate malo ozbiljnije materjane dobiti, i time svesno ili ne ubacimo sebe u igru koja nema kraja... ne kazem da ce se sve zavrsiti prostitucijom, ali u nasem narodu rec "kurvanje" ne znaci samo prodavanje svog tela za novac, tu dolaze i druge vrste necasnih radnji, koje svesno ili ne uradimo zarad nekog svog licnog interesa...
...u svakom slucaju ne podrzavam prostituciju, ali ako je to jedini nacin za egzistenciju, sto da ne...

Bravo! Najzad jeda realan odgovor. Svako treba da podje samo od samog sebe! Koliko smo puta prodali dusu (sto je gore nego prodati telo, mnogo gore) zarad opstanka na poslu?! Koliko puta ste nadrejdenom precutali nepravdu i podvili pred njim rep (figurativno, naravno), samo da biste zadrzali svoj posao i time sebi i/ili svojoj porodici, obezbedili egzistenciju, da biste dobili PLATU (novac Wink )? Iz iskustva, obicno ljudi iz moje okoline, koji najglasnije protestvuju protiv prostitutki, obicno su bas ti ljudi, najvece "jaja*e" na poslu, slihtare, ne smeju ni da pomisle da zube pokazu nadredjenom, vec samo podviju rep i klimaju glavom! Manji su od makovog zrna, kad im sef ima "los dan", dok vileni-njih nigde nema! Ne disu! A to je prodaja duse! Tako poniziti sebe, gore mi je, nego nekome naplatiti za sex! A takvih je mnoooooogo vise, nego onih koje prodaju seksualne usluge! I mnogo su opasniji! Wink

Poslednja prepravka: knknpnkn datum Pet Jan 12, 2007 11:04 am; ukupno izmenjena 1 put

dekija85
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 06 Jan 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 11, 2007 3:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je vecina njih veoma hrabra jer se odlucila za tako tezak zivot jer moze izgubti zivot svakog dana

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 12, 2007 5:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam...
moje misljenje je da za to nema nikakvog opravdanja
ne mislim da nekome to moze biti zadnji izbor, uvek ima i drugih nacina da se zaradi, tezih, ali....
svako ima pravo na svoj izbor Exclamation

dambolina
• Nepopravljivi romantik •
<b>• Nepopravljivi romantik •</b>

Godine: 42

Datum registracije: 18 Nov 2006
Mesto: •● U tudjoj koži ●•

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 7:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam grozno misljenje o takvim stvarima,ali su mi jos uvek postenije one koje stoje na cosku i to rade javno,nego one koje se prave dame,a ustvari prodaju svoje telo i da situcija bude jos gora za rade to za neki bedni sitnis...

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 16, 2007 2:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako neka to radi iz licnog uzitka,ona valjda i nije prostitutka?!
Prostitutke ne mogu i necu da osudjujem,95% njih je u to prevarom ukljuceno,ljudi vi nemate pojima kakav je njima uglavnom zivot i sto ih je sve natjeralo na to.
Znate,jedan moj rodjak drzi javnu kucu i ja se stidim toga(iako mi nije blizi rod).
Ako je neka svojevoljno pristala na taj zanat,ni nju ne osudjujem.

To da nijesu imale izbora,jeste vjerovatno vecina njih,al je njihov problem sto ga nijesu iskoristile.Jednostavno su odlucile da idu najlaksim putem.
Slusala sam raznoraznih prica o tome kako ih sve prebijaju i ponizavaju,sta im sve rade,ljudi koji to rade(koji se bave tim unosnim `biznisom`) po meni imaju mnoooogo mane morala od tih zena.
Ipak smo svi na kraju ljudi,bar bi trebali biti Rolling Eyes

~Tanja~
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 16, 2007 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da je to njihov problem i da vjerovatno imaju neke svoje razloge za to, mada ja ne vidim koji bi to dovoljno dobar razlog bio da se prodam.
Zao mi je jedino onih koje su drugi primorali da to rade.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Prostitucija Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon