:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Smijeh liječi sve, od najsitnije brige do većih problema kojima se zamaramo. On odvraća misli, sklapa prijateljstva i jedina je zarazna stvar na svijetu od koje nam samo može biti bolje!
Jednostavno rečeno: smijeh je lijek! Kao što nakon svake kiše dolazi sunce, tako i nakon svake tuge dolazi razlog za smijeh
Odrasli se dnevno smiju oko 17 puta, dok se malena djeca nasmiju i do 300 puta dnevno!
Psihologija smijeha
Smijeh zapravo mnogo govori o osobi kao takvoj, jer postoje mnoge vrste smijeha, pa tako i svaka vrsta smijeha ima svoje vlastito značenje. Npr.
1.
grohotnim smijehom se često privlači pozornost (a ponekad je i znak nekog lakšeg oblika duševne bolesti),
2.
cerekanje, slično kokodakanju, znači uživanje u tuđoj nevolji,
3. a smijeh onih koji sebe smatraju superiornima će u većini slučajeva sličiti roktanju,
4.oni koji se smiju iz trbuha pretežno su prijateljski raspoloženi
Zanimljiva je i činjenica da se žene muškarcima smiju dvaput češće nego muškarci ženama!
Koliko se često vi smijete i da li Vam je neko nekad rekao da imate ,,zarazan,, smijeh?
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
He he smijeh kad me uhvati ne znam se uozbiljit. Smijem se ko malo dijete od uha do uha Najčešće me uhvati bolestan smijeh onda kada vlada tišina, recimo u crkvi, na predavanju i slično....tada se ne mogu smiriti, cijela pocrvenim, pa izlazim vani 8)
Imam dvije prijateljice koje su iste kao ja što se smijanja tiče i najsretnija sam kad se nađem s njima na kavi Može me nasmijati bilo što
evo sada se upravo smijem :lolj: :lolj: :lolj:
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Da misilm da se cesto smejem,....A ne secam se da mi je neko rekao da imam zarazan osmeh
A znate kako kazu 5 minuta smeha dnevno produzava zivot i odgadja starenje(medicinski dokazano)
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Ako se neko smeje uprkos svemu sto mu se desava onda sam to definitvno ja...svakog dana se smejem bar po pola sata i to verovali ili ne bez prestanka...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 40
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
Smejem se cesto i uglavnom kad krenem ne znam stati...ljudi znaju da kazu da sam veoma pozitivna osoba i da me uvek mozes poznati po osmehu na licu al nekad se dese neke stvari zbog kojih vam osmeh moze biti tezi nego suza..al ipak volim kad se smejem jer to mi govori da sam srecna na neki nacin i zato
"smej se smej uuuuuuvek se smej,najvise volim osmeh tvoj...ljubavi moja zivote moj
osmehom mi dusu grejes najlepsa si kad se smejes "
|
|
|
cvrledj Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Dec 2006 Poruke: 5
|
|
Treba se smijati od srca!
|
|
|
|
|
|
zmaster021 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 38
|
|
Cesto se smejem dogodovstinama mojih drugara ozrena i semeta , oni su ludaci , hahaah da vidite kako izvaljuju.
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Najsmesnije mi je kad pocnu moje kolege da zezaju jedan drugog [iz dosade]. Tu ima nevidjenih odvala i tovarenja. =))
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Znam da je smijeh zdrav i od srca se smijem,ne vještački,to su najćešće provale na poslu,kod kuće uvijek me uspiju nasmijati.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Uvik se smijen..Zavarin na sve.. LOL...Često kad se počnen smijat...tesko prestanen...smijen se dnevno od srca garant 10 i vise puta...
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Volim da se smejem.
Često se smejem.
Rekli su mi da imam veoma zarazan smeh.
Često se smejem do plača - najčešće kad se nađem sa društvom i kad počnemo da izvaljujemo gluposti.
Lekari su rekli da se pomoču smeha luče antitela koja pomažu u odbrani našeg organizma - uvek se na to vadim!
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Obozavam da se smejem, uvek sam nasmejana i kazu da imam zarazan osmeh..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|