www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vaša kći eskort dama
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
Celik19
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Sep 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 10:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uh Bogami teskooo najbolja je ona preporuka nemojte trazit ovu vrstu zabave, osiiiimmm ako mjesto kcerke imate sina Very Happy Very Happy Very Happy sala naravno neznam imal nesto gore sto se covjeku moze desiti... Embarassed Embarassed Embarassed

stojke_86
EGO!'s superhero
EGO!'s superhero

Godine: 38

Datum registracije: 27 Nov 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 23, 2006 6:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odrobijao bih je, umrla bi u najgorim mukama...

ekonomista87
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 20 Sep 2006
Mesto: Vojvodina, Pancevo

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 25, 2006 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

SOK!!! Da se meni tako nesto desi otisao bih kod psihologa na seanse kako bih se psihicki vratio u normalu. Ovo je strasno, ne pozeleti ni najvecem neprijatelju... Shocked

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 4:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa kad je u tatinim navikama da placa cure po hotelima
male su sanse da mu kcera bude svetica?

sirenica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 53

Datum registracije: 11 Apr 2006
Mesto: Novi Sad

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 08, 2007 10:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Let's see.....

Po nekoj logici, iz price se da zakljuciti sledece: gospodin je imucniji, cim ima para za hotelski smestaj, pa i za ovu vrstu zabave!? Ako toliko dobro zaradjuje, posao mu je najvazniji, pa s toga i zapostavlja porodicu. Nije ni cudo da je cerka "zastranila" i pokusala da na neki nacin skrene paznju na sebe...
E, sad...
Ja sam majka i za sebe znam sigurno da ne bih dosla u tu situaciju, a veliki procenat vere gajim da ni moj suprug ne bi... jednostavno, nas nacin zivota i sve ostalo mi daje za pravo da u to verujem... Svaki nas postupak u zivotu ima svoju posledicu, pa prema tome, kako se ponasamo tako ce nam biti... Ako smo deci dovoljno posveceni i ucimo ih pravim vrednostima, sigurno im tako nesto nikada nece pasti na pamet, jer "nemaju vremena" a ni razloga da razmisljaju na taj nacin. Sve je stvar kucnog vaspitanja i njihovog psiholoskog razvoja u krugu porodice.

U svakom slucaju, ova prica nije ni malo bezazlena i zao mi je sto se neko nasao u toj situaciji. Ali, ipak je i sam doprineo na neki nacin tome, nenamerno...

_NataLia_
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 11 Dec 2008
Mesto: Beč/Zg/Ri

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 12, 2008 12:23 pm    Naslov poruke: Re: Vaša kći eskort dama Na vrh strane Na dno strane

foryou10 je napisao/la sledeće:
Ispričaću Vam istinitu priču koja se dogodila u mome gradu.Jedan ozbiljan"gospodin"se zaželio društva-provoda sa mladom djevojkom.Ne znam ko i kako ispunio mu je tu želju.Dotični je iznajmio sobu u gradskom hotelu.
Na njegovo iznenađenje kada je otvorio vrata hotelske sobe pred njim je stajala njegova kćerka.Nikome ne bih poželjeo da doživi ovo,ali isto tako ni preporučio da traži ovakvu vrstu zabave.Ipak svima se može dogoditi da se njegova kći bavi ovom vrstom posla.Kako bi reagovali kada bi to saznali?

Hahahhahaah, extra priča nema što.

Već mu mogu zamisliti reakciju, i odražaj lica.

Jadno, šta da kažem. No mislim da se ona jadnije osjećala od njega.

Kako bi reagirala?
Pa vjerovatno bi sjela s njom, i razgovarala, pitala zašto, i pokušala donekle shvatit njene razloge. No pošto ne bi imala dovoljno dobre razloge, rekla bih joj da će u dom ili će u školu.

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Godine: 44

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 12, 2008 12:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ova me priča podsječa na jedan vic... al o tom potom

A imam jednu priču... Prošle godine u Sarajevu, ja i od rodice muž, stojimo pred zgradom, i prolazi nene jedna, čerka joj je inaće prava mačka, ono ma beton cura... I sad, pitamo mi nju: Neno, đe je XY... Ona če ti: Ma otišla je na neki put, radi ko ono pratnja gospodi, dobra para, ma samo da je poso... Laughing

Mi kad nismo krepali, jadna nena, nea pojma ša joj čer radi...

Gadna situacija jako... ne bi se dobro provela vala...

Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 12, 2008 7:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Roditelj je ponajvise odgovoran za to sta ce postati njegovo dete. Uopste za pojmanje morala odgovaran je RODITELJ! Slazem se da je svaka osoba individua i ne pada mi na pamet da cerku teram da razmislja ovako ili onako, da radi ovo ili ono dokle god je to u skladu sa opste prihvacenim moralnim nacelima (kad kazem opste prihvacenim to izmedju ostalog znachi da sam ih prihvatio i JA!)....

Dakle ako bih vec tako nesto saznao - prvo bih se zapitao gde sam ja to kao roditelj pogresio pa mi je cerka postala to sto jeste...

Sta bih rekao njoj? ne znam, iskreno sigurno mi ne bi bilo drago i pokusao bih razgovorom da to kod nje promenim al znate, devojke koje se bave poslovnom pratnjom su vec odrasle devojke - nisu to balavice od 10 - 11 - 12 godina da je roditelj moze menjati ... ono sto si uradio do neke godine uradio si - posle toga - sedi i placi ili uzivaj Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Vaša kći eskort dama Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon