:: |
Autor |
Poruka |
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Ne znam zašto generalizuješ stvari.Nekim muškarcima to apsolutno ne smeta.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
oni koji se plase zenske samostalnosti su obicni slabici koji kontrolom nad drugima misle da pokazuju svoju "moc"....a u stvari samo pokazuju svoju slabost ili neadekvatnost....jer oni koji su jaki i mocni, netrebaju da to pokazuju i posebno se trude....moc isto kao i slabost je samoevidentna......a onaj ko treba da je dokazuje, nema je.......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Ugard Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 73
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 123 Mesto: Cincinnati
|
|
Zena koja je materijalno ili ekonmski apsolutno nezavisna od bilo koga obicno ima nekog papka kod sebe kog moze da nagazi kad joj se cefne. E pa drage dame, mora se znati ko je gazda u kuci.Pa zar to nije nepisano pravilo? Uostalom pogledajte onaj film" Bice, bice" pa ce vam biti mnoge stvari jasnije.
|
|
|
|
|
|
zombie noise Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Dec 2006 Poruke: 41
|
|
Možda "plaše" nije pravi izraz, jer su muškarci uglavnom frustrirani ženskom samostalnošću. Prema dr. Toševskom to je zbog toga što mušku suštinu odredjuju dva jednako bitna nagona: nagon za seksualnim spajanjem sa ženom i zaštitnički nagon. Prema tome, previše samostalne i nezavisne žene ne dopuštaju ovom drugom važnom nagonu kod muškaraca da se aktualizuje, i samim tim one su odbojne pravim muškarcima.
|
|
|
|
|
|
kora79 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 13 Apr 2006 Poruke: 6 Mesto: Beograd
|
|
Ma zato sto su iskompleksirani nedostatkom novca
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
to samo konzervativci tako misle, tko ih voli neka bude s njima i neka ih maltretiraju, treba imat karakter
uostalom iza svakog uspješnog muškarca stoji žena 8) 8) 8)
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Bolesnih feministkinja se i ja bojim, a kamoli muškarci
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
jelena_ns Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad
|
|
@Crno i zlatno ako je zena samostalna, ne mora biti bolesna feministkinja..... ](*,) ](*,)
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
jelena_ns je napisao/la sledeće: | @Crno i zlatno ako je zena samostalna, ne mora biti bolesna feministkinja..... ](*,) ](*,) |
to su dvije potpuno različite stvari
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | jelena_ns je napisao/la sledeće: | @Crno i zlatno ako je zena samostalna, ne mora biti bolesna feministkinja..... ](*,) ](*,) |
to su dvije potpuno različite stvari |
zasto onda brkas pojmove.....procitaj pitanje pa probaj da odgovoris na ono sto je i pitano....
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
ekonomista87 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo
|
|
Ne mogu da kazem da je tako ali sa druge strane ni zene nisu bajne. Ona manipulisu muskarcima. Ali zasto svi stalno govorite o zlostavljanju zena? samo o tome a decu jako malo gledamo. Postoji mnogo i zena i muskaraca koji zlostavljaju upravo decu. Zaboravljamo na njih pa se posle pitamo zasto su nam deca takva. Deca su mnogo vise zlostavljana od zena.
Lepo od tebe sto si zapocela ovu temu ali... toga smo se svi vec naslusali.
|
|
|
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Ne bih rekla da se svi boje zenske samostalnosti.I ne vidim zasto bi se bojali.Po meni,muskarac treba da bude ponosan na svoju zenu ako ona ume da bude samostalna.Ja smatram da su takve zene vise postovane od onih koje to nisu.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|