:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Opća deklaracija o pravima čovjeka UN-a iz 1948. godine, prvi članak: Sva ljudska bića rađaju se slobodna i jednaka u dostojanstvu i pravima. Ona su obdarena razumom i sviješću i trebaju jedno prema drugome postupati u duhu bratstva.
Ljudska prava su prava svakog čovjeka u nekoj državi, koja su obično navedena u Ustavu dotične države.
-----------
Da li mislite da su vasa ljudska prava u potpunosti postovana u okolini/zemlji u kojoj zivite?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
joj sto volim tvoje teme, nemas pojma!!
pa cek ti stvarno mislis da se negde postuju ljudska prava!! ha
evo npr kod mene u drzavi se ne postuje nista ali mozda mi je bas zato i lepo , ajd reci kako bi bilo da smo svi isti SMOR zar ne??
ovako nam je bash fino
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: |
Da li mislite da su vasa ljudska prava u potpunosti postovana u okolini/zemlji u kojoj zivite? |
Nisu. Ali bolje je i ovdje nego u Afganinstanu
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
meslim da jesu..swiss je zaista sjajno organizovana drzava.pravni sistem funkcionise.
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
ne, mislim da nijedna drzava u potpunosti ne postuje ljudska prava. a, sto se tice sjeverne amerike, to je sve jasnije i jasnije kako ovaj rat u bliskom istoku i dalje traje.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
mislim da ljudska prava ne postoje ni na planeti zemlji a kamoli u mojoj okolini,...
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
budidobar je napisao/la sledeće: | meslim da jesu..swiss je zaista sjajno organizovana drzava.pravni sistem funkcionise. |
Super ogranizovana, radi sta ti je receno, inace...
Ciji pravni sistem Drzavni Da Gradjanski Ne
Svica je prelepa i cista zemlja, ali brate mili vi tamo slobode nemate (uporedjujuci sa nekim drugim zemljama).
Svica je zemlja policajaca.
Citiracu jedan deo pesme od Straight Jackin'
"Kao oni su borci za ljudska prava
Kao krsenje ljudskih prava je strava
Bole njih qyr@c za ljudska prava
Oni imaju dovoljno bojevih glava..."
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | mislim da ljudska prava ne postoje ni na planeti zemlji a kamoli u mojoj okolini,... |
Bravo! Upravo ovako nesto!
Ipak, kad uporedim nasu jadnu Srbijicu, sa nekim "demokratskim" i belosvetskim drzavama (Nemacka, Grcka, Cemerika, Britanija....) kod nas se jos i nekako postuju ljudska prava! Jos uvek, kod nas su ljudi ljudi, a ne samo cifra, statisticki podatak i opet cifra!
Koja crna ljudska prava?! Kad si bolestan-ne smes da si bolestan, da ne bi izgubio posao!
Kukaju za natalitet, a ne daju trudnicko, a porodiljsko je citavih 4 meseca!
Da ne nabrajam dalje, jednostavno-nemas nigde, nikakva prava koja tebi nesto znace! Sva ta prava su samo drzavi u korist! I to je to!
|
Poslednja prepravka: knknpnkn datum Pon Dec 11, 2006 4:33 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: |
Kukaju za natalitet, a ne daju trudnicko, a porodiljsko je citavih 4 meseca!
|
kukaju za natalitet a ako zatrudniš možeš dobiti otkaz.
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Ma koja ljudska prava? Kako da uopste pricamo o ljudskim pravima kad ne postoji prava demokratija nigde na svetu.
Ma znate sta, kad vec zivimo okruzeni tom kvazi demokratijom zasto ne bismo ziveli u komunizmu, pa da znamo sta nas je snaslo. Tamo nemas neka prava, ali bar znas d aih nemas. Ovde ih imas, a kad hoces da ih iskoristis... vise te nema.
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
gotovo je ne moguce svima uciniti za volju..pa to bi bila anarhija..postoje odredjena pravila.ljudki kodeksi, ili kako vec, koji najcesce podrzavaju vecinsko mishljenje.uvek postoji neko od nas koji je na ovaj ili onaj nacin biti time zasecen, ali boze dragi to se desava i drugome..ljudska prava su zasticena ( mislim generalno, uvek ima i bice izuzetaka ) kroz ustav i zakone drzave.jedni to rade bolje, drugi pak puuuno losije, ali rade..
swiss je tu daleko otisla..ovde covek moze da trazi svoje.to mu niko ne moze oduzeti.a ono svoje , e to je cemu svi mi tezimo.da nase individualno negde bude zasticeno..
na zalost u velikom broju zemalja tako nesto gotovo da ne postoji..ali..to ce vremenom doci na svoje.drugacije jednostavno ne moze..
idealnog nema! to ne postoji niti ce..to je ne moguce..bitan je global.on mora da funkcionise.
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Mladen 7 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 94 Mesto: Koprivnica
|
|
to su izmišljotine da postoje ljudska prava, to kaj ovi naši usra...... političari lažu
|
_________________ We ride together, we die together, Bad Boys for life |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|