:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Ljubomora, posesivnost, krize godina, depresije i ostalo.
Da li ih možete prepoznati?
Mene ne love toliko ljubomore ali ih uspijevam prepoznati i neutralizirati.
Posesivnost također.
Sa depresijama zna biti teških bitaka ali uglavnom izlazim kao pobjednica.
Da li vi to prepoznajete ili se prepuštate da vas loš osjećaj nosi krivim putem?
|
|
|
|
|
princess-93 Odomaćeni član
|
Godine: 31
Datum registracije: 03 Nov 2006 Poruke: 1321 Mesto: princess land
|
|
ja prepoznajem i razmislim da li sam u pravu sto se tako osecam.Ponekad sam toliko depresivna da nemam snage da ustanem.ja uvek sacuvavam sve u sebi,i onda jedanput puknem i onda dodju ti trenutci.
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Prepoznajem posesivnost u sebi ali vec sam naucio kako da "glumim" da se ne vidi. Slicno i s drugima. Ali i inace znam sloziti "poker facu" pa mi prikrivanje osjecaja dobro ide (na licu mirno more a unutra oluja).
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Hm, depresija je možda prejaka reč, barem u mom slučaju, ali svakako sam dovoljno spoznala sebe i svoju tugu da umem da je adekvatno 'tretiram'. Uglavnom je pustim da izađe na čistinu, ne držim je u sebi, da se ne patim, i duši je onda lakše, ili sam sklona razmišljanjima da i od gore ima gore, uvek...nazovite to tešenjem, ali je to prava istina...svakom je svoja nesreća najveća, a setite se samo gladi, dece bez roditelja, prirodnih katastrofa, i sl. i vaša će vam tuga biti minorna
Ostale osobine koje se mogu podvesti pod 'loše' ne posedujem u tom intenzitetu da bih morala da ih suzbijam, npr. ljubomora i posesivnost su tu, ali u zdravoj meri Zavisti, licemerja, podmuklosti,...nikada nisam ni imala u sebi, ni zrno
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ponekad se ti osecaji jave u trenu i tad ih je tesko kontrolisati...
uglavnom dosta razmisljam o mojim osecajima jer ipak bez kontrole bili bi smo zivotinje tako da se trudim da te osecaje sto bolje kontrolisem i prepoznajeem i da vrsim preventivu da do njih ne dodje da ih ne bi morao kontrolirati.Jer da se razumemo cim ih kontrolisemo to znaci da takvi osecaji postoje...Tako da treba uraditi sve da do njih ne dodje da ne bi morali da ih kontrolisemo zar ne???E to bi bilo najbolje...
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
teško mogu kontrolirati bilo kakve osjećaje. Ako me uhvati smijeh tada puknem i nema šanse da se suzdržim, a ako sam tužna rasplačem se lako.
U depresiju padam kad mi se skupi sve loše, onda se dobro isplačem pa mi je kasnije bolje.
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Djerma Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Nov 2005 Poruke: 32 Mesto: Beograd
|
|
Uglavnom mogu da se iskontrolisem, osim u izrazito teskim situacijama...
|
_________________ Neka vam najlepsi dan u proslosti bude najgori dan u buducnosti... |
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Meni je teško kontrolirat svoje osjećaje. Hipersenzibilna sam osoba i bojim se da sve jako duboko osjećam - kako pozitivne, tako i negativne osjećaje. Prepoznam ih u sebi kada se jave, mislim da to dođe iskustvom i zrelošću (to prepoznavanje), pa ih nastojim i potisnuti jer znam kako bi druga strana reagirala da bas uvijek kazem ono sto osijecam.
Na kraju krajeva, sve je u glavi, pa bez obzira sta srce ćuti, ako glava zapovijeda, nema ni bespotrebnih dramatiziranja ili preuveličavanja određenih situacija.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
Dulee_nbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 142
|
|
Uz najbolju volju, ne mogu nista da kontrolisem, pogotovo ljubomoru
|
|
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
nekada davno sam više kontrolirala, ali sada više u nekim situacijama, jednostavno ne mogu, pobijesnim na neke stvari i onda neki ljudi i plate za to
|
|
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Poprilicno, ali ponekad dodju do izrazaja.
|
|
|
|
|
|
lukamuzika Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 107 Mesto: Novi Sad
|
|
tesko ih prikrivam i mislim da je bolje izbaciti ih iz sebe nego ih prikrivati
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|