:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Da li je to sebičnost ili što god drugoga, ali ja uživam (ponekad, kao danas) biti sama samcata doma.
Nekada sam stvarno sebi sama najbolje društvo. Ne radi se o depresiji, samo vidim da mi i ovo bivanje doma na ovaj način nekada napuni moje baterije, ne pronalazim si posla, ne to...
Ne moram biti ni sa čim zaokupljena. Samo uživam...
Nekada baš volim gužvu i mooving po kući i osjećaj pripadanja obitelji, a nekada mi baš ovo danas treba.
... da li i vi razmišljate slično ili ...?
|
|
|
|
|
nofrks Upućeni član
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 295
|
|
uglavnom nisam ljubitelj samoce,ali naidje mi nekad da se ispricham sama sa sobom,da uzivam bez razmishljanja o nekom ko je sa mnom.zna da prija ponekad,ali ne prechesto
|
|
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Kada sam u kuci, obicno volim da sam sam. Volim da sednem i slusam muziku koliko mi se slusa, da mi za to vreme niko ne upada u sobu sa pricom:"Nikola, ajde vise uci, sad ce nova serija kolikvijuma!!!". Volim i kad sam sam da zatvorim sve prozore, spustim roletne i setam se go, tako se osecam slobodnije.
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
misam bas ljubiterlj samoce mada ne mogu reci da mi nekad ne prija.Mada vise volim da nekog uvek imam porerd mene jer se ja tako lakse i lepse osecam...Tako da ono zavisi dosta od raspolozenja al samoca mi je super kad moji negde odu pa se ja ddan 2 odmorim od seka i ono guzve u kuci al posle toga pocnu da mi nedostaju,...
A turdim se uvek sda uzivam i kad sam sam i kad nisam nebitno dal je to tv igrice muzika filmovi jednostavno znam potpuno da uzivam kad sam sam...npr tada odvalim muziku uopste nee gledamdal sam opro sudove odma nakon jela,...i slicno sto bi morao da radim da je kuca uvek puna,....
|
|
|
jasko_21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 156
|
|
Sto se tice samoce, nevolim je previse al posto studiram i zivim sa cimerom volim nekad i bit sam i odmorit se malo a kad dodjem kuci najdraze mi je da sam sam da mi niko nista nepametuje nit da imam neke obaveze vec da legnem u sobi upalim tv il com i da se smirom malo opustim i uzivam
|
_________________ LJUDSKA PAMET JE OGRANICENA AL GLUPOST NIJE |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Nemam nista protiv samoce, stovise zna da mi odgovara. Kad sam sam onda najbolje razmisljam.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
o da i ja ponekad volim da se osamim i svakako uzivam, tada najbolje razmislim , da ljepo je to ponekad
|
|
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
kako kad nekada uzivam nekada ne
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
zna i te kako da prija
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Volim kad sam sama doma, onda čitam neku knjigu ili samo ležim i gledam tv...naravno ako nemam neku drugu obavezu
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Sebičnost nije,ali duže od dva dana ne bih izdržao bez svoje porodice.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
ana111 Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 496
|
|
Samoca ponekad prija,ali to je kod mene vrlo kratko traje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|