:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Kako bi reagirali da vam vase dijete kaze da je gay?
Prihvatili to, odrekli ga se zauvijek, posvadjali se s njim ili bi ga pokusali preobratiti ili nesto trece...
Ja bih prihvatio jer mislim da se to ne moze preobratiti. Nikad se i ni u kojem slucaju ne bih odrekao svojeg djeteta.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Rekao bih:
"Sine, nema veze. Vazno je da si ziv i zdrav i da ostanes iza nas."
Ovo sine bih rekao i kcerki. A rec nas bi se odnosila na suprugu i mene.
Eto, ukratko.
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Eh...jako interesantno pitanje. Ja sam uvijek bila otvorenih opcija, ali bilo bi mi jako cudno da mi dijete kaze da je homoseksualac. Naravno da bi prihvatila, ali bi ipak pokusala razgovarati sa njim, i vidjeti dali je to samo neka faza i dali se moze jos sto uciniti. Ako bi on stvarno to osjecao da ide u tom pravcu, nebi ga osudjivala, vec bi ga prihvatila...
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Prvo dokazano je da je homoseksualizam bolest...
Drugo Ipak je to moje dete iako bi mi bilo jako tesko prihvatio bi to i sve bi bilo kao i pre tih reci.
|
|
|
Female Toxic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 169 Mesto: Bjelovar
|
|
To je jako teska situacija i sigurno je da bih se sokirala u samom startu, no u drugui ruku, znam da bih to dobro prihvatila. Zaista sam jako tolerantna osoba i postujem svaciji izbor. Prije svega bi mi bilo najvaznije da je moje dijete sretno.
|
_________________ Dacu ti gram po gram, ti samo reci am, tvoja sam od cokolade
devojka, pod rukom lepim se, topim u ustima, to sam ja...
. |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
to je moje dete..i kakva bih ja bila majka ako bih ga/je zbog toga odbacila?
najvaznije je da je moje dete srecno onakvo kakvo jeste
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Ja jednostavno ne mogu da zamislim takvu situaciju!Jer smatram da nema sanse da se to mom detetu(kad ga jednog dana budem imala)desi.
Mnogo cu pricati sa svojom decom jos,od malih nogu i dati sve od sebe da ih izvedem na pravi put,u svemu,pa i u ovome!Po meni to nije pravi put,nije mi to bas najnormalnija stvar na svetu,ali ako se i desi razgovaracu i dalje sa njim,verovtano mnogo,mnogo i dugo,dugo,ali cu ga prihvatiti takvog ako se ne da ispraviti nista.
Po meni su gore stvari-droga,ubistva,kradja,i alkoholizam.
To nikako necu 'prihvatiti'!!!
|
|
|
Bestija_NeOpravljiva Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 188 Mesto: Banjaluka
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Kako bi reagirali da vam vase dijete kaze da je gay?
Prihvatili to, odrekli ga se zauvijek, posvadjali se s njim ili bi ga pokusali preobratiti ili nesto trece...
Ja bih prihvatio jer mislim da se to ne moze preobratiti. Nikad se i ni u kojem slucaju ne bih odrekao svojeg djeteta. |
Moje djete je moje djete. I ono sto je meni najbitnije u njegovom ljubavnom zivotu je da to djete bude sretno.
Kao sto ja, da se sutra probudim u muskom tijelu, ne bih mogla sebe natjerati da zavolim zenu i da prestanem da volim muskarce (u mom slucaju jednog odredjenog ) i u slucaju da postoji nacin da me neko nekako i natjera ja ne bih bila srecna i do kraja zivota bih patila, tako ne bih mogla odbaciti svoje djete jer osjeca to sto osjeca, niti bih pokusavala natjerati ga da se "prilagodi".
Bitno mi je da se ne drogira, da nije lopov (to su stvari na koje se moze uticati odgojem djeteta) i da nije pedofil ili silovatelj (tad je za mentalnu ustanovu ili zatvor).
rizmal je napisao/la sledeće: | Prvo dokazano je da je homoseksualizam bolest...
Drugo Ipak je to moje dete iako bi mi bilo jako tesko prihvatio bi to i sve bi bilo kao i pre tih reci. |
Dokazano?
Mislim da si pobrkao.
Homoseksualnost su nekad svrstavali u psihicka oboljenja (jer fizicka boljka ocito nije ), medjutim odavno je skinuta sa liste mentalnih bolesti.
|
_________________ Zivot na Zemlji je skup, ali barem ukljucuje besplatno putovanje oko Sunca.
Bigamija - jedna zena previse.
Monogamija - takodje. |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
boze svasta...prihvatila bih to kao cinjenicno stanje...niti bih pravila pitanje niti bih se protivila...ne razumem kako neko svoje dete moze odbaciti zbog bilo cega...pa da je najgore na svetu to je moja krv...moje meso...sta god da uradi moje je...i kraj price
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Moje dijete je moje.Niko ga ne moze voljeti kao ja bez imalo interesa.Boze moj ni prvi ni posljednji.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Prihvatila bi. To je moje dite i ima pravo na svoj život i da si bira kako je njemu bolje. A šta kumche kaže, bitno je da je on živ i zdrav.
|
|
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
iff bilo bi mi tesko al bi cutao jbg pokusao bi to nekako da sredim npr da ga nagovorim da su zene bolje
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|