:: |
Autor |
Poruka |
vecadok Prijatelj foruma
|
Godine: 55
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd
|
|
Imate li ritaule prilikom nekih svakodnevnih dešavanja?Kad krećete na sastanak sa dragim, kad krećete na ispit, kad krećete na put ili na posao?Da li verujete da vam je neka garderoba "srećna"?Da li nosite amajlije?
U sledećem javljanju ispričaću vam svoja iskustva....
a sad vi
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Ne.....nisam sujeveran osim sto obozavam svoj srebrni lancic bez kog sad ne znam dal bi mogao....jako sam se vezao za njega (i to mi je pomalo cudno)
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Rituala imam kol'ko ti volja, ali zato što sam čovek od navike;
...amajlije, to je već ozbiljno: imam 2 amajlije; jedna je srebrna alka koju sam podigla na Akademiji još '98...pripita, ne razlikujem crno od belog i nešto me tako ujelo za oko, kad ono srbrna naušnica....nosim je i volim, veliki smo prijatelji...
....druga i efektnija amajlija mi je stvar Jesus od Joan Ozborn (ne polazim na ispit pre nego je sebi pustim i obrnem jednom refren..."what if god was one of us, just a slut like one of us, just a stranger on the bus trying to make his way home")
....pesma koja me nepogrešivo maleriše je Walking on a broken glass od Any Lenox.....ko je i napisa!
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
nemam neke posebne rituale...sujeverna jesam ali ne preterano, a amajlije imam..jedan mali slonic, privezak od dragog kamena koji sam dobila od sina za rodjendan, ne odvajam se od njega.....i osveceni mali zlatni krstic...koga nosim ili na nausnici ili na lancicu.....
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
ne bas....samo misu nedjeljom ne volim propustiti..ak propustim poslije mislim da je to razlog sto je nesto krenulo naopacke 8-[
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
o da.pol odjece iz ormara ne nosim jer gad god obucem nesto od toga ne ide mi nista onako kako treba.
a pod amajlije valjda spada privjesak na lancicu od kojeg se ne odvajam od kad sam ga dobila na poklon, dakle vec vise od godinu dana.to je cudotvorna medaljica, ne znam da li znate za to.uglavnom to je medaljica s likom gospe, iskovana prema gospinim uputama prilikom jednog ukazanja.kazu da je dovoljno samo da ona dodje u posjed osobe kojoj je potrebna pomoc ili zastita, ali da bi se trebala nositi stalno oko vrata.cim sam je dobila stavila sam je na lancic i nikad je ne skidam.ni kad se tusiram ni kad spavam niti nosim drugi nakit da ne moram skidat nju.svaki dan, svake minute ona je na mom vratu.par puta sam ju morala skinut da je popravim jer mi je pocela padat i nisam se ugodno osjecala dok mi nije bila na vratu.uglavnom primjetila sam da sam se promjenila od kad je nosim.nestali su i neki moji strahovi i problemi o kojima sad ne bi, ne bojim se vise niceg zlog, niti vise imam bilo kakve nocne more,vjerujem da me stiti.jer tocno sam skuzila nagle i jako ocite promjene od kad asm je pocela nosit.al mozda pod krivom temom tipkam jer ja to ne bi nazvala praznovjernoscu.
|
|
|
Mario Zmaj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 17
|
|
pa ne znam bas,oko tih stvari nisam siguran.Ima par stvari koje retko skidam,2 prstena i lanac su mi mnogo bitne stvari i skoro ih nikad ne skidam mogu da ih uracunam u amajlije.
|
|
|
|
|
|
vlajkov s Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 70
|
|
nekako verujem da svaka misao ima svoju energiju koju "saljemo gore" i ona nam se vrati:dobro-ako su nam i misli dobre. sopstvene misao,to je najjaca amajlija
|
|
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Pa ne robujem ritualima, ali mi je recimo obicaj da svratim u omiljenu pekaru pre ispita, ili da se ne brijem dok se ne zavrsi ispitni rok.
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Pa, jedino sto imam od amajlija su dve ogrlice. Jednu sam sâm napravio, a drugu dobio od druga.
Ovu prvu najvise nosim, ali je zato cesto ostavim "da se napune baterije"
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Nijesam sujevjerna, ali kad mi mamin zlatni prsten sa crvenim, neobicnim cirklonom bude taman, nadam se i da ce mi postat amajlija
|
|
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Rituali?!? Jedini ritual mi je ujutru kad ustanem da se umijem i operem zube.
Praznovjerna (sujevjerna) nisam i cak mi idu na zivce ljudi koji to kad su samnom pokazuju i koji mi govore nemoj to uradit, de ovo. Mislim, svako ima pravo na svoje misljenje i smatram da ako ja nisam sujevjerna ne mora niko da mi nabija nesto na nos jer je to njegovo misljenje. Valjda svako ima pravo na svoje misljenje, i postujem svacije misljenje. Ako neko smatra da mu nesto donosi srecu, to je za mene super. Ako mu to pricinjava zadovoljstvo da se osjeca bolje, nek onda radi i vjeruje u sve sto ce mu pomoci.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|