:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Postoje vrlo nezahvalni ljudi i svi smo sreli neke takve. Kako se nosite s njima? Naravno tu ne govorim o tome da se za išta što učinite treba tražiti ikakva zahvala nego o tome da ima ljudi koji jednostavno zaborave na svako dobro koje ste prema njima učinili i na neki vas način razočaraju, blago rečeno, ako ne i gore...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
pa imao sam takve ljude oko sebe al posle par ispada takvih ljudi sve sam ih oterao i sad nemam nijednog takvog oko sebe jer definitivno su nezahvalni samo traze jos a kad im das jos oni bi jos itd....a onda te opanjkavaju i svasta pricaju o tebi iza ledja e takvi licemeri mi ne terebaju u zivotu uopste....
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Nekad od takvih ne mozes pobjeci.
Jedan takav je ozenio moju sestru. Sve vidi kroz novac i nista vise.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Čovek se uči dok je živ Svačemu nas život nauči. Vremenom naučimo da budemo oprezni, rezervisani, pa o5 se desi da nas neko izneveri...Sve to ide u rok službe.
Ima gi raznih
I ljudska nezahvalnost, kao i druga zla, je naša surova svakodnevica, mi smo ti koji treba da pokušamo da budemo mudri, pronicljivi, a ako se već susretnemo oči u oči sa takvom nevoljom, da budemo iznad toga
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Pa uvijek je bilo ibiti ce nezahvalnih ljudi koji neznaju cijeniti ono sto si ucinio za njih Jako dobro poznam takvu osobu i previse cak To su ti debelokosci boli ih ku....za cijeli svijet osim za sebe same Nazalost takvi najbolje produ u zivotu i ti nemozes tu nista napraviti osim sjest uzdahnut pomislit Ja sam za njega/nju sve napravio a tako mi se vratilo i potrudit se vise nemat posla s takvom osobom
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
zar nije danas citav svijet takav? sve se vrti oko para ili koje kakvih interesa. tempo zivota je sve brzi i brzi i iscrpljava svu humanost iz covjeka (ako smo je iakada i imali). tako da se covjek okrene sebi i svojim jadima i postaje nedrustven, povucen, skrt i nehuman. kapitalizam....
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Mnogo puta sam se opekla u zivotu. Ok, mogu reci da sam postala obazrivije, ali i dalje me nesto tera da pomognem ljudima. Ipak sam naucila da procenim do koje granice!
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
Sillmarill Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 76
|
|
ajme meni to me totalno razljuti, kad netko ne vidi koliko dobrih stvari radis za njega, nego zapne za neku losu za koju ti mozda i nisi kriv i to ti nabija na nos...uhhh poludim
na poslu skoro svakodnevna situacija
|
_________________ when he went down south across the border, left the chaos and disorder |
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Toga je bilo i bice. I oni vise preovladjuju.
Uvek se vodim devizom, dobro se dobrim uvek vraca.
A nezahvalinici mogu samo jedamput da te predju. Ne vise.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 40
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
znate sta je zalosno??? ok sreli smo takve ljude na nasem putu sazrevanja i upoznavanja ljudske psihe.....onda smo u najtezem i najbolnijem momentu naseg zivota saznali da na njih ne mozemo racunati iako smo do juce za njih skidali zvezde sa neba...i ok bas tada kada smo ostali sami suoceni sa nasim bolom shvatiti smo koliko je vredelo nase "sveto" prijateljstvo il rodbinska veza ...al zalosno je to sto se posle odredjenog vremena kada im opet zatreba neka vasa zrtva vracaju u njihovom "starom sjaju" i kao sve se prave fini i jos vas kritikuju sto vas nema ..sto ste ih zaboravili ..i da "ako bi mogli to da im uradite...bili bi vam vecno zahvalni" ...cuj zahvalni ..ma da...sigurno ...a vi jos onda posle svega razmisljate kako imaju obraza da se pojave ...a vi jos ko za baksuz nemat snage bilo sta da im odbijete...
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Da...upoznala sam i ja takve (nazalost ). Ali sto da radim? Ja mislim da sam bila fer u nekim situacijama, a njihov je problem sto ih roditelji nisu naucili da postuju i cijene neke stvari. Najgore je kad te razocaraju osobe koje stavis na vrh piramide. Jer onda shvatis da cijela piramida nije imala smisla....
Ali zato sam susrela osobe koje su mi mnogo pomogle, a nista trazile zauzvrat, i znam da cu im vjecno biti zahvalna za sve. KAd ti pruze ruku spasa, a ti je primis, i osjetis da je topla... Tako se osjecam kad mi netko iskren pomaze....
A sto radim sa nezahvalinima? E pa jednostavno...izbrisem ih. Nisu zasluzili ni da budu 1sekund u mom zivot.... :hearts:
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Ja mislim da je to sastavni deo zivota, upoznavati i dobre, lose, zahvalne, nezahalne....svakakve ljude. Na zalost, bio je sastavni deo i mog zivota, pa upoznah par takvih! Ja se ponosim time, sto meni nikada, niko za mojih 28 godina, nije (a i nece, jer nema razloga) prebaciti za moju nezahvalnost. Jer se NIKADA nisam i necu poneti nezahvalno! Sta vise! Ali zato, neznani broj puta, nezahvalnost sam osetila na svojoj kozi, od ljudi za koje bih smela da garantujem, da nikada necu osetiti. Mene je pocetkom godine, drugarica ostavila na cedilu, u situaciji koju nikome na svetu pozelela ne bih (izgubila sam bebu), jer je "morala" da izadje, jer se fenirala. Pa, da ne bi bilo da se fenirala za dzabe-**bi ga, ko smirgla mene, sto gubim bebu i sto moram da idem u bolnicu! A toj drugarici, ne znam sta nisam pomogla! Znaci ne znam! I onda stanes, razmislis malo i shvatis-ili sam ja glupa, ili su neki ljudi jednostavno mnogo losi! I opet, sto kaze Lana, nisam sigurna da bih sutra mogla nesto da joj odbijem, ako zatrazi od mene (naravno, ja se nisam naljutila na nju i pored toga sto me je neverovatno povredila). Bila sam besna, izneverena, polu-razocarana (skoro se nikad ne razocaravam u druge ljude), a opet, sebi sam rekla: ona je takva, ti nisi, ali ne mozes od ljudi da ocekujes sta je tebi volja. Ne mogu sebi da dozvolim da se sutra prema njoj (a kamoli nekom drugom) ponasam kao sto se ona ponela! Jednostavno-to nisam ja i sigurna sam, da kad bih uradila tako nesto (postupila kao ona), osecala bih se gore, nego sto sam se osecala tada, kad mi je rekla: mala, zao mi je sto ti se to desava, ali ja ne mogu da idem sa tobom u bolnicu, jer sam se fenirala danas, da bih izasla!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|