:: |
Autor |
Poruka |
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Pitanje je jasno: da li ste komunikativni, lako ulazite u konverzacije, volite da "meljete", lako se opustate sa ljudima koje tek upoznate, ili ste suprotnost: stidljivi, cutljivi, povuceni, tesko se opustate pred ljudima koje tek upoznate, ne volite puno da pricate......
A drugo pitanje je: kakve osobe vise cenite- komunikativne, ili povucene?
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Mogu reci za sebe (i druge osobe me tako dozivljavaju) da sam komunikativna.Relativno lako ulazim u konverzacije sa nekim koga sam tek upoznala,ali u granicama normale.Umerena sam.Jako sam daleko od brbljivice,nikako ne 'meljem' da bi 'mlela',ne trudim se da pricam po svaku cenu i da vodim glavnu rec.Znam kad da stanem,znam kad treba da se ucutim,kad da slusam sagovornika.Ne volim puno da pricam!Ali,nisam povucena i stidljiva,mada mi se i to nekad desava-sve zavisi od osobe i situacije.
Cenim ljude koji su tu negde u zlatnoj sredini...Znam neke,jaoooo....usta ne zatvaraju,od takvih se jezim i bezim,i onda mi je mnogo lepse kad sam sa nekim povucenijim......
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Ja sam tu nesto kao Dr. Jeckyll - Mr. Hyde.
Nekad iznimno komunikativan, nekad pak povucen. Ovisi kako kad i kako s kim. Ako sam komforan s nekim onda sam i komunikativan gotovo uvijek ali imam ljude i periode s kojima radije sutim i pred kojima se povlacim.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Ja sam nešto između toga, recimo da sam oprezno komunikativna he he. Volim pričati pred nepoznatim ljudima ali vagam riječi. I cijenim takve kao što sam ja . Govoriti umjereno, ne šutati ali i ne lupetati gluposti
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
knknpnkn je napisao/la sledeće: | Pitanje je jasno: da li ste komunikativni, lako ulazite u konverzacije, volite da "meljete", lako se opustate sa ljudima koje tek upoznate, ili ste suprotnost: stidljivi, cutljivi, povuceni, tesko se opustate pred ljudima koje tek upoznate, ne volite puno da pricate......
A drugo pitanje je: kakve osobe vise cenite- komunikativne, ili povucene? |
1)Zavisi od toga koja i kakva se osoba nalazi nasuprot mene.Inace rekao bi da sam veoma komunikativan i pocetak(zapocinjanje) razgovora mi uopste nije problem...al ne volim ni da meljem znaci komunikativno umeren sam 8)
2)naravno komunikativne da ako pricam s njima ne pricam samo ja....
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
E, to sve zavisi. Davno sam naucila da pratim svoj instikt. Ako u stomaku osetim "tezinu" kad upoznam nekog onda sam uglavnom cutljiva. Ali ako mi se ta osoba svidi na prvi kontakt, onda mi razgovor ide spontano i ok.
Ceniti nekog po komunikativnosti... Jednostavno imam druga merila kad su ljudi u pitanju. I komunikativni i cutljivi mogu biti i losi i dobri. Dela pokazuju A i dodala bi da i tu slusam instikt. Do sad me nije prevario.
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
veoma sam komunikativna..... jako volim tu vrlinu i kod sebe i kod drugih.....nisam ljubitelj povucenih osoba i onih koji previse mudruju....ko peva zlo ne misli, isto tako vazi i za "komunikativne"......opet, to ne znaci da sam sa svakim komunikativna na istom nivou.....umem da budem i hladna i odbojna, ali svakom po zasluzi....cak i u takvim situacijama sam komunikativna do te mere da taj ili ta prema kome sam hladna i rezervisana zna tacno zbog cega........ ........u drugu ruku ima i onih koji cesto brkaju komunikativne sa brbljivima.......brbljive ne podnosim .......ljudi koji lupaju u prazno samo da bi culi zvuk svog glasa mi idu na zivce.......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
zavisi od situacije do situacije i od osobe Ima osoba koje poznam i koje mi pasu pred njima mogu pricat do besvjest a opet mogu se naci u drustvu i sutit ko zalivena
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Komunikativan, definitivno.
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Komunikativna se apsolutno uklapa u moj profil jezičare Trudim se da moje reči budu odmerene i kvalitetne. S obzirom da sam jako svestrana i širokih interesovanja nikada mi nije bio problem da uspostavim konstruktivan razgovor bilo sa kim, a bivši da sam otvorena za priču i umem da slušam, komentar ljudi je da je neverovatno kako sa svakim mogu da nađem zajednički jezik Naravno komunikativnost smatram vrlinom i ponosim se njome Sve to u granicama...i pristojnosti i diskretnosti, zna se sa kim, kada, koliko, dozirano
Međutim, kada sam bila mlađa bila sam stidljiva i zatvorena (u šta mnogi, iz ove perspektive prosto ne mogu da poveruju ), s godinama sam se izgrađivala kao osoba i jačala, otvarala se i formirala, menjala...na bolje
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ja usta ne umem da drzim zatvorenim...hehe...ma sto Annabel rece, jezicara sam po profesiji...ne volim da cutim, ne volim da sam okruzena cutljivim osobama...i nisam...svi moji prijatelji su prave pricalice...nekako smo se nasli...e sad...umam ja da budem i povucena, ali za to moram biti bas specijalno raspolozena...nemam problema prilikom upoznavanja drugih ljudi...tada sam odmerena pa ako mi se ta osoba dopadne onako odmah ja sam u svom elementu...i nesto se bas i ne obazirem na to da li se drugima moja pricljivost svidja ili ne...ja sam takva i nemam ni najmanju nameru da se menjam
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Sillmarill Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 76
|
|
pa recimo da sam nesto izmedju, vagam rijeci, ali volim pricati o zanimljivim stvarima sa zanimljivim ljudima.
općenito mislim da svatko onaj tko ti na ovo odgovori da nije komunikativan nema sto trazit ni na ovom ni na bilo kojem forumu zar ne?
|
_________________ when he went down south across the border, left the chaos and disorder |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|