:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Zamislite si npr na cesti se 2 auta sudare U roku od 5 min vec se stvorio cijeli krug ljudi svi nesto komentiraju gledaju cekaju neznam ni ja sta Slucajni prolaznici (ne svi ne mogu to reci) onaj cas kad vide grupu ljudi ko da su privuceni magnetom guraju se da vide di, sta, kome, kuda?! Svi su zeljni da se dogodi nesto veliko bilo da je to dobro ili ne Zasto su ljudi toliko zeljni senzacije? Dali je to zbog toga sto im je dosadno ili zato sto su znatizeljni Neznam nikako to nemogu dokuciti
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
mislimm da je to zato jer nam je u biti da sve vidimo i sve znamo i jos ako se radi o necemu nasilnom kao sto je npr sudar to nam pumpa adrenalin jer nas to uzbudi i samim tim zato volimo videti tako neke stvari kojih se u prici gnusamo al kad se dese moramo da ih vidimo......da bi zadovoljili neke unutrasnje porive.A i coveku se svidja sve destruktivno koliko sam ja zapazio jer je i sam destruktivno bice....
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Zato što je to zapravo refleks. Kad čuješ da se nešto dogodilo, dobro ili loše, ili to vidiš, odma se trzneš
|
|
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Ah ta radoznalost
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
da..i to gotovo uvek onih losih strana sveta...
i kao da je sve dobro samo po sebi dovoljno..
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
medovuk Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 243
|
|
u ovom podneblju narod voli da brine tudju brigu a na svoju da ne obraca mnogo paznju
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
medovuk je napisao/la sledeće: | u ovom podneblju narod voli da brine tudju brigu a na svoju da ne obraca mnogo paznju | ima istine i u tome.....
|
|
|
Ugard Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 73
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 123 Mesto: Cincinnati
|
|
Mislim da je u pitanju nasa poslovicna ili urodjena radoznalost. Ili jednostavno uvijek zelimo biti svakom loncu poklopac.
|
|
|
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Zato sto su dokoni.Dosadni im sopstveni zivoti i zacinjavaju ih tako sto su 'posmatraci' i 'slusaoci' senzacija drugih ljudi,da bi naravno,posle imalo sta da se prepricava,da se osecaju bitnim sto su oni nesto videli ili culi,iako ih se to NIKAKO ne tice,ali eto,guraju svoj nos svuda!
Najgore od svega i kad se nadju na nekom mestu,kao sto je genius25 spomenuo-saobracajka,recimo-ne bi im palo na pamet,da se ukljuce i pruze neku pomoc,NE!Bitno je da se BULJI,a posle prepricavanje krecu sa "Jao,sta MI SE danas desilo..." Tuzno...
A najjaci su oni,sto putem medija prate razne skandale i senzacije i sve ih znaju napamet!E,koliko li je njima dosadno,i pitam se,umeju li da vode sopstvene zivote???
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Da bi ispunili svoje isprazne živote.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
1.Da bi im se nešto djesilo u životu
2. Da bi mogli istračarit drugima
3. Neki od njih zaista mogu pomoći ( mojem su ocu u saobraćajki ljudi koji su se zatekli na licu mesta pozvali Hitnu)
|
|
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
medovuk je napisao/la sledeće: | u ovom podneblju narod voli da brine tudju brigu a na svoju da ne obraca mnogo paznju |
svugdje je to isto--nije tako samo kod nas. uvijek je lakse tudje probleme rjesavati...
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
|