:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Zato sto to cesto ukljucuje recenicu «Zao mi je», sto je jos teze izreci. Tijekom povijesti ljudima je bilo lakse prestati pricati s drugom osobom, klevetati, pucati i bacati bombe nego se jednostavno ispricati. Savjet:Slijedeci put recite «Joj!» i pratite sto ce se dogoditi...
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Zato jer negde potajno neikad ne zelimo da se spustimo pred nekim (jer metafooricki kad priznamo da smo krivi i da smo u krivu to znaci da smo se potccinili onome kome to izgovaramo...)
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Nije mi tesko priznati gresku. Naravno, ego uvek radi, ali znam kako se osecam kada mi se nanese nepravda i zato u mom recniku postoji - izvina, pogresila sam. Doduse, trudim se da dobro promislim pre "presude" ili odluke, ali niko nije nepogresiv!!!
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 40
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
meni nikad nije bilo tesko da priznam da sam pogresila niti da kazem izvini...tako je lakse i mojoj savesti...nemam tih problema da se tvrdoglavim i da trajem u necem za sta znam da nije dobro ili da gresim...mnogo se bolje osecam da kazem da sam pogresila i da kazem zao mi je...
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Uh meni je to inace jako tesko ali ako sam jako pogresila onda znam da moram da uputim izvinjenje toj osobi...
|
|
|
|
|
|
bebacka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 239 Mesto: SUBOTICA
|
|
Nikad mi nije tesko da se izvinem ili priznam gresku,glasno i jasno,ali ako to treba da izgovorim osobi koja ne ume da ispostuje moje izvini i zao mi je,skrta sam na tim recima.
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Nastojim paziti da uopće ne dođe do toga
|
|
|
|
|
|
beba2006 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Nov 2005 Poruke: 186
|
|
pa sigurno zato sto mislimo da smo uvek u pravu i kada shvatimo da nismo onda nastaje problem
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
ametist heart je napisao/la sledeće: | Zato sto to cesto ukljucuje recenicu «Zao mi je», sto je jos teze izreci. Tijekom povijesti ljudima je bilo lakse prestati pricati s drugom osobom, klevetati, pucati i bacati bombe nego se jednostavno ispricati. Savjet:Slijedeci put recite «Joj!» i pratite sto ce se dogoditi... |
Ne znam zašto je toliko teško ljudima da izgovore to: "Izvini", meni to nikada nije predstavljalo problem, i uvek ću to reći kada je to potrebno. Mislim da je ljudski to uraditi, pa svako može da pogreši, nismo svi savršeni... Verovatno ljudi misle, da ako to urade, onda će taj neko, kome je izvinjenje upućeno, misliti da je on superiorniji od njega i da ga je potcenio... A, ne shvata da je obrnuto...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Sandan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Nov 2006 Poruke: 67
|
|
Pa sad, kako kome... Verovatno je tesko onima koji jos nisu prelomili nabedjenu sujetu u sebi... U principu, ne volim ljude koji nisu u stanju da priznaju svoju gresku. Smatram ih nezrelima.
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
to zaboli..ego, sujetu,licnost,nase - ja....
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
erak89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 20
|
|
Mozda to jeste tesko jer prvenstveno ne uvidjamo greske.A kad ih i uvidimo CESTO bude kasno.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|