:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Treba li uopce otkrivati tajne? Ovisi o tome koliko cete stetu napraviti ili sprijeciti. Jeli osova koja vas je zamolila da cuvate tajnu opasna za sebe ili druge? Ako je tako, intervenirajte. U protivnom, ni rijeci!
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ne volim da ih znam..bezim od tajni i toga da mi se poveravaju. pre svega mislim na ljude koji mi nisu tako bliski.ja sa time oduvek imam problem.cesto mi se desava da ljudi necim izazvani poveravaju svoje tajne, koje su napokon uvek jedno veliko opterecenje..
ne odajem ih.trudim se da ih potpuno zaboravim.zaista ima nekoliko koje me kada sretnem te ljude uvek iznova iritiraju, ponekad cine i tuznim, ali..
tajne mojih naj..najblizih prijatelja naravno cuvam u sebi i pokusavam da ostanu netaknute..
naravno, i zene sa kojom delim osecanja..njene tajne su svakako kod mene u trezoru za koji nema sifre za ponovno otvaranje
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Odala bih tajnu meni bliske osobe,samo kad bi neotkrivanje iste moglo da ugrozi osobu koja mi se poverila.
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
nektarinica je napisao/la sledeće: | Odala bih tajnu meni bliske osobe,samo kad bi neotkrivanje iste moglo da ugrozi osobu koja mi se poverila. | upravo tako.U potpunosti se slazem s ovom konstatacijom....
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Ali kako se uopce moze ocekivat od drugih da sacuvaju tajnu koju ni sami niste mogli sacuvati za sebe???
U principu, tajne se ne bi smjele otkrivati ni u kojem slucaju, jer ocito se ne zovu 'tajnama' bez razloga, ipak, s druge strane, kada vam je odredjena informacija povjerena, na neki nacin postaje i nasa, pa je na nama samima sta cemo ucinit s njom.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
Ugard Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 73
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 123 Mesto: Cincinnati
|
|
Ako mi neko povjeri neku tajnu, smatram da taj neko ima apsolutno povjerenje u mene, izdati njegovu tajnu, znaci izdati samoga sebe.
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 40
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
kada je neciji zivot u opasnosti...
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | nektarinica je napisao/la sledeće: | Odala bih tajnu meni bliske osobe,samo kad bi neotkrivanje iste moglo da ugrozi osobu koja mi se poverila. | upravo tako.U potpunosti se slazem s ovom konstatacijom.... |
I ja podrzavam.
|
|
|
|
|
|
bebacka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 239 Mesto: SUBOTICA
|
|
Naravno da cu tajnu odati samo u slucaju kada bih takvim gestom pomogla osobi koja mi je poverila istu i u slucaju da takva tajna steti nekom...u svim ostalim slucajevima: ne znam ja nista.
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
nektarinica je napisao/la sledeće: | Odala bih tajnu meni bliske osobe,samo kad bi neotkrivanje iste moglo da ugrozi osobu koja mi se poverila. |
samo to......inace ne postoji nikakav razlog zbog kojeg bi otkrila tajnu koja je poverena meni na cuvanje.......smatram da samo onaj cija je to tajna ima pravo da je otkrije......a kad to uradi onaj kome je tajna poverena to je za mene kao kradja.......isto kao da se uzima i poigrava tudjim zivotom......a na to niko nema pravo.......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | nektarinica je napisao/la sledeće: | Odala bih tajnu meni bliske osobe,samo kad bi neotkrivanje iste moglo da ugrozi osobu koja mi se poverila. | upravo tako.U potpunosti se slazem s ovom konstatacijom.... |
napravila bi isto, ali diskretno
|
|
|
|
|
|
beba2006 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Nov 2005 Poruke: 186
|
|