www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kritika-Samokritika
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
sasaklaric
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 20 Mar 2005
Mesto: rijeka

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 1:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prije sam se ljutio, ali sada nastojim ispraviti svoje mane. pogotovo ako su mi to rekle osobe do kojih mi je stalo

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 41

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 1:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znam koje su moje mane i na njih me upozoravaju ljudi do kojih mi je stalo. Ne ljutim se na njih ali se ljutim na sebe što nakon milijun njihovih upozorenja neke svoje mane nisam promijenila

Mrzim kad me kritiziraju neki ljudi koji me nikada nisu ni vidjeli, naprimjer ne mogu podnijeti kad neko kritizira neki moj post i kad me napadne a to se događa po forumima. Samo nek mi se netko približi bit će belaja! Laughing

Poslednja prepravka: Crno i zlatno datum Uto Okt 31, 2006 1:58 pm; ukupno izmenjena 1 put

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 3:05 pm    Naslov poruke: Re: da li mislite da ste svesni svih svojih mana? Na vrh strane Na dno strane

stankowsky je napisao/la sledeće:
neki od nas su isuvise subjektivni kada prosudjuju o sebi. da li ste spremni da uocite svoje nedostatke i da li se ljutite kada vam drugi skrenu paznju na iste?
PA ja sam svestan svojih mana,mada to necu cesto da priznam kad mi neko ukaze na njih.Cak znam i da nadignem nos kadd mi ljudi ukazuju paznju na mane.Naravno mislim da mi vecina mana nije velika al one velike pokusavam i nastojim da smanjimm ublazim ili u potpunosti otklonim...Ali sve mane nase je tesko otkloniti ,vecinu je moguce samo umanjiti al ne i otklonitti u potpunosti.A sad ko cce da me prihvati s tim manama oce a ko nece nemora....Al vazno je da se ja trudim da korigujem svoje mane i da gledam da njima neekoga ne povredim ili slicno....

....tvoj i u dobru i u zlu....

JVilkoks
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 17 Dec 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 3:56 pm    Naslov poruke: Re: da li mislite da ste svesni svih svojih mana? Na vrh strane Na dno strane

neki od nas su isuvise subjektivni kada prosudjuju o sebi. da li ste spremni da uocite svoje nedostatke i da li se ljutite kada vam drugi skrenu paznju na iste?

Ne, s tim sto pravo na to imaju samo ljudi veoma mi bliski Smile

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 5:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da ...mislim da jesam svesna svojih mana...i tezim ka tome da korigujem sve svoje mane,koliko god je to moguce....

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 30, 2006 5:24 pm    Naslov poruke: Re: da li mislite da ste svesni svih svojih mana? Na vrh strane Na dno strane

Nekih mana jesam svesna, i zato se trudim da ih, ako ne u potpunosti otklonim, onda bar korigujem, a svaku kritiku prihvatam ako je dobronamerna...

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 12:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ove dve teme se svode na isto, pa ih spajam! Wink

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 2:44 pm    Naslov poruke: Re: Kritika-Samokritika Na vrh strane Na dno strane

budidobar je napisao/la sledeće:
kritika :

naravno svako od nas to zna, ali da li je to ono pravo , ili uvreda ?tesko se prihvata sa suprotne strane. kritika skoro uvek zaboli, ne prija koliko kod je prava i istinita..nekako mislim da je shvatamo sa zakasnjenjem od nekoliko dana..bar ja. dal li vi znate da je plasirate na pravi nacin i mesto ?

samokritika :

uhhh..uhh. za to je potreban kvalitet da bi imala smisao i delotvornost. ja sam na tome tezak. subjektivan, ali nekako krajnim naporom , ne uvek, uspevam da sebe osamarim. kako je kod vas ?

Ne volim da kritikujem druge, osim ako mi nisu jako bliski, i to onda radim iz dobre namere, i pokušavam da tu kritiku kažem na što blaži način, ali dovoljno jasan da ta osoba shvati šta sam htela da kažem... Embarassed

Mnogo sam samokritična, ne možete verovati, koliko... Ja volim onu izreku: "Opraštaj uvek drugima, ali sebi nikada!" I, tako i jeste... Sad

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvo da kazem da je prevashodno da bi dao nekome kritiku pozeljno da odradis samokritiku.Ja sam jako samokritican mada volim i da kritikujem i druge mada ni izbliza u onoj meri u kojoj se samo kritikujem.A tesko prihvatam kritike iz prve jer sam jako emotivan,i impulsivan a kad malo razmislim i kad se malo oladim tek onda gledam to na drugaciji nacin i dal je ta kritika tacna i dal ja stvarno nesto radim za sta me neko kritikovao...

....tvoj i u dobru i u zlu....

Amerigo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Feb 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 31, 2006 8:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najveci problem je u tome sto volimo da kritikujemo druge, ali ne podnosimo kada nas neko kritikuje.

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 01, 2006 11:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mislim da sam dosta samokriticna....

ZVRNDULE
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 09 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 9:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ako ima razloga za kritiku prihvatam je......

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Kritika-Samokritika Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 5 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon