:: |
Autor |
Poruka |
kama ajdin Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 204 Mesto: sarajevo
|
|
da mi neko dira familiju ili u samoodbrani
|
_________________ ajdin begic-bega |
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
ThGamEr je napisao/la sledeće: | Ja sam htio da ubijem druga nozem, bio me toliko iznervirao.
Sreca da nije rekao: "Smijes li, pi**o"
Sad bi ja bio u zatvor, a on @ valjda 2 metra ispod zemlje |
nije mi jasno kako u jednom postu pokazujes da si spreman da podneses zrtvu za dobrobit i sigurnost svoje familije......a u drugom si spreman da ih zavijes u crno i da generacije i iza i ispred tebe budu poznate samo po tome da su familija hladnokrvnog ubice......... .......a zbog cega.......znam da tastatura kompa podnese svakakve gluposti......ali cak i tome ima granica.......tri puta meri a jednom pisi........
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
thorn je napisao/la sledeće: | mislim da jedini kompetentan da odgovori na ovo pitanje je onaj koji je to i uradio.....a licno me misljenje i osecaji takvog ne zanimaju |
Slazem se u potpunosti sa ovim .. ne znam sta bih vise dodao osim ovoga .. jer ako je neko spreman da ubije nekoga i da nekome skrati zivot .. taj me bas i ne zanima i o cemu on/ona pricha ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
ekonomista87 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo
|
|
Razloga je mnogo. Ali uglavnom se to desava kada celokupan zivot ti krene niz brdo. Nezadovoljstvo.
|
|
|
|
|
|
cica20 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 265
|
|
Mislim da to sve zavisi od situacije ,trenutnog psihickog stanja.Mislim da je u odredjenom trenutku to vrlo lako a u nekom izuzetno tesko
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ma to samo bolesnici mogu da ucine
|
|
|
|
|
|
vebija Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 07 Okt 2005 Poruke: 519 Mesto: zagreb
|
|
ne razumijem ja takve ljude... ne znam kako neko moze nekome oduzeti zivot...
|
_________________ postoje 3 vrste ljudi: oni koji znaju brojati i oni koji neznaju
|
|
|
|
|
NikolaHN Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Avg 2005 Poruke: 207
|
|
da bi nekoga ubio treba da budes bolestan ili monogo ljut na tu osobu
|
|
|
|
|
|
rozalinda Odomaćeni član
|
Godine: 31
Datum registracije: 21 Jul 2006 Poruke: 2453 Mesto: ko ce to znati...
|
|
meni je odvratno kada gledam na tv -eu kako neko nekoga ubija a ja stvarno ne znam kako ubice uopste mogu to da rade licno!!!!!!!1 mislimda je to odvratno i ja nikada ne bih ni pomislila na to!!!!
|
|
|
ramar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 155 Mesto: Beograd
|
|
Meni je jedan lik istukao sestru pa sam ja sa par drugova njega sacekao i tukli smo ga.ja sam bio toliko besan da sam odmah hteo da ga izbodem srecom su me zaustavili drugari..
kad bi mi opet udario sestru ne bi zalio ni da odem u zatvor ni u dom ni nista. Ne mogu da gledam njene suze i sprecio bi to po svaku cenu
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
i ja sam na porodicu osetljiva, ali na decu jos vise.
Neko dete da mi prebija, sexualno zlostavlja, ubije??!!
Raskomadala bih ga.
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Ovisi što je navelo čovjeka da ubije nekoga. Može ubiti slučajno, pregaziti nekoga autom, može jednostavno spotaknuti se o moju nogu, pasti, udariti glavom i mrtav! Može ubiti u samoobrani, da me netko ide silovati i sl ne bi gledala gdje ću ga udariti! Može ubiti iz osvete ako mu se dira obitelj i sl...te situacije koje sam navela mogu razumjeti. Ali jednostavno ne mogu razumjeti ljude koji ubijaju za novac ili iz vlastitog zadovoljstva to su psihopati koje treba staviti na električnu stolicu. I to ubijanje mogu razumjeti
|
|
|
|
|
|
|