:: |
Autor |
Poruka |
Djole_Prolece Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Jun 2006 Poruke: 21 Mesto: From da hood of Novi Sad
|
|
Posto sam fan MythBusters-a,zanima me sta mislite o urbanim legendama i da podelite sa mnom neku iz vaseg kraja ukoliko ih ima
|
_________________ I ain't got no motherfuckin friends
That's why I fucked yo' bitch, you fat motherfucker
West side!!! |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Obozavam tu emisiju. Mislim da bi trebalo nesto da organizuju da dodju u Novi Sad, posto se duuuugo prica da postoji podzemni prolaz ispod Dunava.
|
|
|
Tommy021 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2006 Poruke: 448 Mesto: Novi Sad
|
|
Hehe,izgubili bi se u nasim katakombama Djave
|
_________________ Bad Boy 4 a Life...
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Obozavam tu emisiju. Mislim da bi trebalo nesto da organizuju da dodju u Novi Sad, posto se duuuugo prica da postoji podzemni prolaz ispod Dunava. |
To sam i ja cuo cak i da taj podzemni prolaz povezuje kalemegdansku i petrovaradinsku tvrdjavu....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | coco_bill je napisao/la sledeće: | Obozavam tu emisiju. Mislim da bi trebalo nesto da organizuju da dodju u Novi Sad, posto se duuuugo prica da postoji podzemni prolaz ispod Dunava. |
To sam i ja cuo cak i da taj podzemni prolaz povezuje kalemegdansku i petrovaradinsku tvrdjavu.... |
Heh! To je vec preterivanje. Ko je blesav da toliko kopa...
Najjaca verzija je bila kad je neko pricao da se taj podvodni tunel zavrsava na mestu gde je nekad bila jermenska crkva [kod podzemnog prolaza]. Cak su neki hteli nocu da idu da kopaju.
Sta mislite, da li postoji neki detektor koji bi [iz broda/camca] nasao cigle ispod Dunava? Nesto na bazi detektora metala ili nesto slicno.
|
|
|
woolf99 Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288
|
|
Rupe da, metal takođe, ali cigle mislim da ne. Mislim da su naši arheolozi neozbiljni i da nemaju para. Mnoge naše iskopine propadaju pod zubom vremena. Svi ste čuli na tv da u novom sadu kad su kopali temelj jednu zgradicu našli su na staru hrišćansku crkvicu. Umesto da se to sačuva ona će kao da se izmesti a na tom mestu biće zgrada. O toj neozbojnosti govorim
|
_________________ Goli Otok .... Kako to nudistički zvuči |
|
|
|
|
SrXXX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 89 Mesto: Spavaća Soba
|
|
woolf99 je napisao/la sledeće: | Rupe da, metal takođe, ali cigle mislim da ne. Mislim da su naši arheolozi neozbiljni i da nemaju para. Mnoge naše iskopine propadaju pod zubom vremena. Svi ste čuli na tv da u novom sadu kad su kopali temelj jednu zgradicu našli su na staru hrišćansku crkvicu. Umesto da se to sačuva ona će kao da se izmesti a na tom mestu biće zgrada. O toj neozbojnosti govorim |
Bezobrazluk !!! :angry:
[Edit by Coco Bill: Srxxx, velika slova. Vec te drugi put opominjem]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A kao klinac, kad su nas vodili na eksurziju na Testeru [Fruska gora], culi smo price od nasih vrsnjaka da postoji jedno drvo u blizini koje je izraslo iz lica coveka koji je tamo sahranjen...
Velike su sanse da je to neko plasio te nase drugare, ali jedan je cak hteo da nas vodi da vidimo to "plavo drvo"...
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
komina Upozorenja: 4 od 3
|
Godine: 115
Datum registracije: 04 Maj 2007 Poruke: 2560 Mesto: Tamo gdje je nebo, tamo gdje su zvijezede, tamo gdje je Sunce bez oblaka..............
|
|
Treba da dodju u Bosnu pa da otkriju gdje su nestali milioni marak..........ako to iko živ moze otkrit....
|
_________________ registrujte se...vas ništa ne košta, a meni će dobro doći...hvala |
|
|
|
|
|
|
|
komina je napisao/la sledeće: | Treba da dodju u Bosnu pa da otkriju gdje su nestali milioni marak..........ako to iko živ moze otkrit.... |
Nije losa ideja, ali da okrive Bastera ako nesto otkriju.
Osim toga, to nije mit nego surova istina...
Oprez, prelazimo u offtopic!
|
|
|
|