:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ma joj tesko pitanje ne znam nekako bolje sam ako se moze
|
|
|
|
|
|
zena_bez_imena Upućeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Maj 2004 Poruke: 369
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
slatka_breskvica je napisao/la sledeće: | Retko koji brak opstane u zajednici, ja sam vise da zivimo odvojeno i da vodimo svoj zivot,a ne da nam neko odredjuje pravila kako cemo ziveti i dokle cemo spavati... |
potpuno se slazem sa ovim...danas su takva vremena da chovek ako veruje u idealan brak, mozze samo da izgubi..da se razochara..
mada....ima , naravno i retkih primera ( moji prijatelji , tu iz ciriha ) , ali...zaista je retkost
puno puta pomishljam, posle mog neuspelog braka, da li ponovo raditi isto..praviti greshku ? ne znam...vreme ce pokazati
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
jelenaelena Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 12 Avg 2006 Poruke: 33 Mesto: Beograd
|
|
nikako nisam za zajednicu.... to ne moze da opstane.. samo odvojeno i sami da zivimo....
|
_________________ jako je lepo biti mlad...... |
|
|
|
|
bebacka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 239 Mesto: SUBOTICA
|
|
Pod jednim krovom - jedna porodica,u ostalo ne verujem!
|
|
|
|
|
|
sansonjer Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Avg 2006 Poruke: 65
|
|
Pametni ljudi to rijese prije ulaska u brak, inace imaju problem vise u samom startu.
|
|
|
|
|
|
jelenadjeric Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 06 Jun 2006 Poruke: 24
|
|
svako svoja vrata i bice vise ljubavi
|
|
|
|
|
|
Romeo_i_Julija Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Feb 2005 Poruke: 500
|
|
bolje kad je svako za sebe,zajednica nikako
|
_________________ :453: Sefe,koji ti je vrag? |
|
|
|
|
thunderica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 27 Jul 2006 Poruke: 26 Mesto: Charlotte NC, Bihac
|
|
Jako je vazan respect prema familiji tvog izabranika i njegov respect prema tvojoj. Jer kako cu biti s nekim tko ne postuje moje. time nepostuje ni mene
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 40
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | Kada dvoje ljudi odluči da stupe u brak i da osnuju svoju obitelj tada moraju da budu zreli za sopstveni život. Samim tim znači da moraju da budu spremni da se odvoje i grade svoj svijet po mjerama koje njima odgovaraju i čine ih sretnim i zadovoljnim. Ja sam za odvojeni život i zajednički napredak ka boljem. |
svaku rec potpisujem kao da je moja !!!!!!!Naravno postovanje prema porodici partnera ne sme da izostane jer svi mi volimo svoje roditelje i porodicu i naravno da nam je stalo da nas partner postuje nasu kao sto je i meni bitno da on zna da ja postujem njegovu...isto tako za odvojeni zivot sam prvenstveno zbog naseg mira jer ipak mi sami treba da sagradimo nas dom i nase mesto pod suncem u kojem ce sutra odrastati nase dete/deca...e sad zivot u zajednici mnogo je bolji kada dodju bebe jer tu je pomoc oko cuvanja ovoga onoga...naravno pomoc je uvek dobrodosla ali ipak mislim da mladi par treba svoj prostor i svoje vreme...naravno nekada nas uslovi i finansije primoravaju da zivimo u zajednici i tada se treba strpiti ali to nikako ne sme da bude trajno resenje...
|
|
|
sarajka-18 Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Feb 2006 Poruke: 252 Mesto: Sarajevo
|
|
Nisam za zajednicu. Sa momkom sam 6 godina, planiramo se vjencati i to stanovanje nam je najveci problem. Radije i podstanar, ali zajednica ne. Ni s mojim a ni s njegovim roditeljima.
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
jasnab je napisao/la sledeće: | E pa,dodje i taj dan kada treba reci sudbonosno "da",sve to lepo dodje i prodje,ali sta i kako dalje?Koliko ste za to da zivite sa njegovim/njenim roditeljima?Kako se uklopiti kao novi clan porodice i da li to treba u vecini slucajeva da bude tesko? |
ne želim živjeti s njegovim roditeljima, a ni s mojim. ili nas dvoje sami ili nikako
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|