:: |
Autor |
Poruka |
klinka Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120
|
|
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/hrvatska/20060904_2501.php
U Hrvatskoj su uhicene zene koje su "vodile ljubav" na javnoj plazi po danu ,iako su se uznemireni kupaci pobunili.
Dakako, nije Ok da vlada mrznja prema gay ljudima.
No,kakva su prava jednog drustva? Je li u redu da npr. se svatko pred npr.djecom ljubi,dira,itd.? Je li averzija protiv toga = homofobija?
Sto vi mislite?
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Znas kako...Cinjenica da su se devojke medjusobno, kako text kaze, "dirale" itd meni ne smeta ni najmanje. Ono sto mi smeta je sto su to radile na javnom mestu na ocigled prisutnih. Postoji vreme i mesto za sve. Javna plaza u vreme kada jos ima kupaca nije podesno mesto ni za kakve ljubavne egzibicije. Isto bi mi smetalo kada bi se u decko i devojka upustili u sexualne odnose. Znam koliko je uzbudljiv sex na javnom mestu, ali ne pred posmatracima. Mogle su se strpiti dok se plaza isprazni ili naci neko skrovitije mesto.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
ne smeta mi homosexualitet
(osim sto ima sve manje i manje heterosexualaca
pa nam se time izbor partnera uzasno smanjuje )
ali smatram da je vrlo nepristojno
raditi intimne stvari na javnim mestima,pred svima.
nismo (jos) zivotinje,mislim...
|
Poslednja prepravka: please datum Pon Sep 04, 2006 9:47 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Dejan71 Upućeni član
|
Godine: 53
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 305 Mesto: NBGD
|
|
Ono sto vazi za heterosexualce vazi i za homosexualce, ne vidim zasto tu odmah u startu se postavlja pitanje da nekome smetaju homosexualci i sl....
Kratko i jasno: sex na javnom mestu nije dozvoljen (osim kao sto neko rece, ako ucesnici nisu na nekom "skrivenom" mestu, sto moze da bude jaaaako uzbudljivo...)
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 40
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
Ne smetaju mi sve dok su daleko od mene i mog pogleda...
|
|
|
Modesty Blaise Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 19 Mar 2004 Poruke: 98
|
|
Ja se slazem da homoseksualni parovi imaju slicne povlastice kao i heteroseksualni, pogotovu sto se tice poreskih skala i medicinskih odluka. Ali, dozvoliti im da usvoje decu - to NIKAKO. I kao sto heteroseksulani parovi moraju da imaju obzira prema moralu drustva, ovi homoseksualni ga moraju imati jos vise, jer sigurno nece dobiti vise podrske ukoliko sokiraju okolinu.
Poznajem jedan par, oba muskarca, sa kojima zivi dvanaestogodisnja devojcica koja je cerka jednog od njih iz "prvog (heteroseksualnog) braka". Kako ona moze normalno da odraste uz dva oca koja se maze i ljube pred njom???
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | Znas kako...Cinjenica da su se devojke medjusobno, kako text kaze, "dirale" itd meni ne smeta ni najmanje. Ono sto mi smeta je sto su to radile na javnom mestu na ocigled prisutnih. Postoji vreme i mesto za sve. Javna plaza u vreme kada jos ima kupaca nije podesno mesto ni za kakve ljubavne egzibicije. Isto bi mi smetalo kada bi se u decko i devojka upustili u sexualne odnose. Znam koliko je uzbudljiv sex na javnom mestu, ali ne pred posmatracima. Mogle su se strpiti dok se plaza isprazni ili naci neko skrovitije mesto. |
sa ovim se apsolutno slazem...nekako sam izgubila predrasude koje sam nekada imala prema tim istospolnim odnosima...narocito kada su dve devojke u pitanju.No da ne odem u off topic, cinjenica je da postoji vreme i mesto za sve i da nije u redu da recimo ja, koja ucim svoje dete da ne blene u televizor kad u sred filma ubace scenu golisavih ljudi koji vode ljubav, odem sa detetom na plazu a dvoje ili dve ili dvojica nebitno je verglaju na pesku pored mene..mislim nema smisla.Apsolutno mi nikakvu razliku ne cini jesu li to momak i devojka ili dve devojke.Ali smeta mi.
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Modesty Blaise je napisao/la sledeće: | Ja se slazem da homoseksualni parovi imaju slicne povlastice kao i heteroseksualni, pogotovu sto se tice poreskih skala i medicinskih odluka. Ali, dozvoliti im da usvoje decu - to NIKAKO. I kao sto heteroseksulani parovi moraju da imaju obzira prema moralu drustva, ovi homoseksualni ga moraju imati jos vise, jer sigurno nece dobiti vise podrske ukoliko sokiraju okolinu.
Poznajem jedan par, oba muskarca, sa kojima zivi dvanaestogodisnja devojcica koja je cerka jednog od njih iz "prvog (heteroseksualnog) braka". Kako ona moze normalno da odraste uz dva oca koja se maze i ljube pred njom??? |
a sta to znaci normalno? jel i normalno isto da se muskarac i zena non stop maze i ljube pred detetom? priznaj, i to bude ipak neprijatno...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Ja samo da opomenem na vreme, da ne "razvodnjavate" temu! Mnogo je do sad rasprava bilo na temu "sta je normalno" i valjda se to do danasnjeg dana naucilo, mnogo se dokaza iznelo, mnogo cinjenica i ta tema je zavrsena. Ovo sada je nesto drugacija tema, pa vas molim da ne skrecete i ne razvodnjavate! Hvala!
Sto se tice sexa na javnom mestu, pred ljudima, koliko ja znam, to rade samo jos zivotinj! I pojedini imbecili, bez moga, kulture i obraza. A kog pola su ti imbecili-prosto me ne zanima. Sa kim ce ko-njihova stvar. A da li ce na moje oci-to je vec moja stvar.
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Ne bih opravdao vođenje ljubavi na javnom mjestu ni žene i muškarca.To što se dogodilo kao reakcija na vođenje istospolne ljubavi nije homofobija.S kim će neko voditi ljubav između četiri zida lična je stvar i nikada me to nije zanimalo.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
Mladen 7 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 94 Mesto: Koprivnica
|
|
meni je isto svejedno, ali nemam ništa protiv takvih ljudi, svatko je onakav kakav je
|
_________________ We ride together, we die together, Bad Boys for life |
|
|
|
|
ja_i_samo_ja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 104 Mesto: VELIKA GORICA
|
|
ali pazite ovo - na plaži jezera u okolici zagreba nas nekih 300-injak imalo je priliku gledat frajera i žensku za vrijeme sexulanog odnosa i nitko ništa nije rekao, napravio... kao da je sve ok i kao da se ništa ne dešava... a zašto su reagirali kad su istu stvar počele raditi cure? meni se ipak čini da se radi o homofobiji prve klase...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|