:: |
Autor |
Poruka |
estremusmexus Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 23 Apr 2006 Poruke: 24 Mesto: bg
|
|
Mnogo bi mi vise pomoglo ako bi mi neko otkrio KAKO uspeva da sebe motivise na bilo sta nego samo da konstatuje da u tome uspeva.
|
_________________ Ma da svakako |
|
|
|
|
kissuzana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis
|
|
za mene je najveca motivacija,ljubav.
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
|
|
|
|
A jel moze mrznja da posluzi? Besna mrznja.
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ne znam zasto imam utisak da se ti ipak malo i salis na nas racun... besna mrznja? bes moze da bude odlicna motivacija , samo kad znas da ga usmeris u pravom smeru Verujem da sa svojih 30 godina vise nego dobro znas sta je dobro za tebe, koja su tvoja interesovanja i poznajes samog sebe mnogo bolje nego sto te poznajemo svi mi ovde skupa. Eto, jos 1 poruka ostala...vidis da napredujes
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Sunset Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 07 Apr 2006 Poruke: 33
|
|
estremusmexus je napisao/la sledeće: | woah hvala. Vec sam se bio zabrinuo da sam toliko nalupetao da niko nece da se dopisuje sa mnom. Ili da prica o motivaciji. Mada, ovde svi pricaju nesto kao uopsteno o nekim temama a kad covek izlozi svoj licni i dozlaboga realan problem retko ko da pomogne. Jednom je Mick Jager izjavio: "Ne radim nista, dok me neko ne sutne u d*pe i natera me da nesto radim". Kod mene je slicno, mora covek satima ili danima da me nagovara na bilo kakvu pa i najmanju akciju. 17 post. Jos samo tri. |
Ha...covece...cini mi se da imamo dosta slicnosti..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yupiiiii. Yuhuuuu. Yeah. Uspeo sam. Dvadeseti post, ne mogu da verujem. A uclanio sam se na ovaj forum pre nekoliko meseci. Aj sad mi svi saljite privatne poruke da bih mogao da odgovaram na njih. Narocito devojke, i da mi se udvarate u velikom broju da bih ja mogao da biram.
@pinkie Savrseno dobro znam sta je dobro za mene: Da imam kraljevstvo i da vladam njime, samo to mi niko nece dati u skorije vreme.
@Sunset Onda znam kako ti je. Ako ti to stvara probleme u zivotu kao i meni bas ti ne zavidim. Nije fer sto si pustila samo mene da se zalim i kukam ovde a ti da prisluskujes sa strane i samo na kraju pokupis gotova resenja koja su ljudi predlozili za mene. Aktiviraj se malo!
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 40
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
motivaciju nalazis u sebi,u onome sto zelis biti,u onome s kim zelis biti,u onome dokle si spreman ici da bi ostvario neke svoje snove...neka tvoji snovi budu tvoja motivacija ...samo pazi da ne sanjas velike snove ...jer cesto kada sanjas i sasvim realne snove zateknes se u situaciji kada te drugi ljudi sputaju jer sve sto cinis i sve sto dajes od sebe biva uzalud...
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
LaNa83 je napisao/la sledeće: | motivaciju nalazis u sebi,u onome sto zelis biti,u onome s kim zelis biti,u onome dokle si spreman ici da bi ostvario neke svoje snove...neka tvoji snovi budu tvoja motivacija ...samo pazi da ne sanjas velike snove ...jer cesto kada sanjas i sasvim realne snove zateknes se u situaciji kada te drugi ljudi sputaju jer sve sto cinis i sve sto dajes od sebe biva uzalud... | slazem se a i ddodao bih pazi i da ne sanjas pogresne snove da ne bi zavrsio na pogresnom mestu u zivotu a motivaciju ces naci samo u sebi i svojoj sopstvenoj snazi da se dignes sa dna i razmislis sta zelis od zivota i da to i postignes...
|
|
|
|
|
|
Cemu snovi ako nece biti nerealni i divni?
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
estremusmexus je napisao/la sledeće: | Cemu snovi ako nece biti nerealni i divni? |
logican zakljucak..ako imas dovoljno motivacije da sanjas lepe divne i nerealne snove, onda sigurno imas motivacije i da deo njih ostvaris..bar ono realno u njima, zar ne?
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|
|
|
pinkie je napisao/la sledeće: | estremusmexus je napisao/la sledeće: | Cemu snovi ako nece biti nerealni i divni? |
logican zakljucak..ako imas dovoljno motivacije da sanjas lepe divne i nerealne snove, onda sigurno imas motivacije i da deo njih ostvaris..bar ono realno u njima, zar ne? |
Malo kontradiktornosti nije na odmet? Ili su nerealni ili ima nesto realno u njima.
|
|
|
|
|
MARKOsb Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 149 Mesto: sl.brod
|
|
motivacija je najvaznija u nekom poslu ili zadatku
to je kao neki poticaj za natjecanje
|
_________________ ni stara baba neda đaba |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|