www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Prolaznici koji zivot znace...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~
::  
Autor Poruka
klexy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 29 Apr 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 19, 2006 3:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo je onih koji su se urezali u pamcenje iako su cesto bili cak i manje od obicnih prolaznika

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jul 27, 2006 11:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pre nekih godinu dana-dve sam sretala jednu devojcicu koja me je strahovito podsecala na moju rodjenu sestru..ali ista moja sestra u tim nekim godinama...i imala sam utisak da svaki put kad prodje pord mene pogleda me neim cudnim pogledom, bas kao i da i ja nju podsecam na nekoga...a mozda me je curica gledala zato sto je primetila da se ja vecito zablenem u nju Laughing
onda je dugo nisam videla...slabo sam izlazila i eto..valjda u razlicito vreme..odem pre neki dan na bazen i dok sam posmatrala kupace i przila se na suncu, neka me devojka pipne po ramenu da me pita mogu li joj pricuvati telefon dok se okupa Rolling Eyes umalo me slog nije drmnuo Laughing moja sestra Mr. Green ustvari bila je devojka koju odavno nisam videla..sto je starija sve vise lici na nju Laughing nasmejala sam se i rekla naravno da mogu..ona se kupala a ja sam cuvala njen telefon kao svetinju..odjednom mi je bila strasno draga..a nisam ne znam koliko bliska sa sestrom..ali mi jako nedostaje...kad je izasla iz bazena slatko smo se ispricale..dan danas mi se javlja na ulici Wink svet je mali zar ne Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

djokili
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 45

Datum registracije: 31 Jan 2005
Mesto: Krusevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 29, 2006 10:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad vidim moju komsinicu koja ima 35 godina a izgleda bolje od tinejdzerki ja uvidim koliko je ovaj svet lep!!!!!!!!!

nexinet
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 57

Datum registracije: 14 Jul 2006
Mesto: Majdanpek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 05, 2006 3:34 am    Naslov poruke: to je bio trag Na vrh strane Na dno strane

Postoji ona priča ,,starijeg poslušaj ,,ali za prolaznika ne znam da
li postoji.No nema veze ta kako ova tema kaže je glavni ako sam dobro
shvatio.Pre nekoliko godina bio sam na moru u Budvi sa nekim drugarima
onako krenuli na brzaka i tamo milion problema.Problem sa smeštajem
sa ovim onim,ali nekako prođe dan i noć.Dođe novi dan zezamo se,kupamo se
ja počeo da se nerviram,kako ćemo,odem po piće a neki lik mi tamo na
konzoli imaš frku sa prenoćištem,ja ga gledam a on će vidiš one dve ribe
su sinoć o tebi sve vreme pričalem pitaj njih možda se prošlepaš ti i
onaj smeđi misleći na mog druga Igora.ne misleći da li me taj tip vozi
ja priđem Ribama(Vesni i Nataši)i provedem najbolje letovanje za života
ne ponovljivo.Sa Vesnom sam bio u vezi 2,5 godine.I sada se sećam tog lika
poznao bih ga odmah,čovek je iz Budve ako se prepozna slučajno neka se javi
Ime ne smem da pominjem nije u redu,ako on kaže onda okej.Samo mogu da ga
ubrojim u te ključne prolaznike koji život znače.

ZlajaXV
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 03 Avg 2006
Mesto: Starcevo

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 05, 2006 3:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Veoma sam vezan za ljude koje vidim na prvi pogled, bilo da se radi o nekoj devojci ili nekom detetu koje prosi.

kjejeglava
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 06 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Avg 30, 2006 2:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hehe... Bilo je to davno... Ostavio me je dečko, bila mlada luda, verovala da je to jedina prava ljubav moga života, nisam znala ni kako ni zašto dalje... Toga dana izgledala sam očajno... Neka prepocepana trenerka, izrast do pola glave, kosa ptičje gnezdo, poskakale mi neke bubuljice, šminka, šta je to? itd. I stojim ti ja na avtobuskoj stanici, a tek ti prilazi neki dedica, ljubi me u čelo (ja onako šokirana ne pomeram se) i pruža mi novac, kao da sebi kupim da jedem... Ne znam da li ova pričica baš ima veze sa postavljenim pitanjem... Ali iz tog izkustva sam naučila da još ima dobrih ljudi na ovom prokletom svetu, ta njegova gesta verovatno bi mi mnogo značila, da sam stvarno neka gladna narkomanka koja živi na ulici... Od tada nikad nisam izašla iz kuće nenašminkana i nesredjena... hehe... P.S. Novca naravno nisam primila...

lana raco
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 17 Avg 2006
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 31, 2006 2:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jedne godine,u vozu izguzvana lica putnika.Jedna zena u cicanoj haljini i sa visoko dignutom pundjom na glavi.Bese ista kao ona i ja nisam skidala pogled sa nje.
Mama je imala prijatelicu pre mnogo godina koja je meni bila i dobra vila i deda mraz i pola moge detinjstva.Umrla je kada sam ja vec debelo zakoracila u pubertet...nikada je nisam zaboravila.
Taj dan i ta zena u vozu su me vratili u detinjstvo.Imala je istu haljinu kao sto ju je ona nekad nosila,isti pogled i ist smeh.Pomislila sam da je to ustvari ona,da nikada nije umrla i da se samo skrivala sve ove godine.
Izasla je na stanici ne znajuci sta mi je znacila to vreme dok je putovala u istom kupeu u vozu koji ju je odveo ko zna gde a mene,za trenutak,u detinjstvo.

"...kao kad zaronis do dna mora i samo kamencic zgrnes u dlan,
tako ti zapocne po neka zora,tako se zavrsi po neki dan.
I suze detinje kaplju sve teze na snove prazne ko prazne mreze..." :9:

Dejan71
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 53

Datum registracije: 17 Feb 2006
Mesto: NBGD

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 05, 2006 8:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pre neku godinu prolazim ja pored apoteke u mom kraju iz koje izlazi bakica, prebrojava sitan novac na dlanu i kada me je ugledala onako tuzno me pitala da joj dam "neki dinar" (neki dinar je namerno pod navodnicima jer ja tada nisam razmisljao da je to uglavnom "profesionalni izraz", usput tada nisam primetio da je romkinja, ne da joj u tom slucaju ne bih dao novac vec bih posumnjao u iskrenost njenih reci...) da bi mogla da kupi lek. Ja sam se toliko rastuzio da sam odmah izvadio iz dzepa sve sto sam imao, doduse nije bilo nesto mnogo oko trista i kusur dinara i dao joj onih trista a onu sicu zadrzao .... ona je uzela onih trista i, zamislite, trazila onako tuzno i onu sicu!!! ja sam i dalje pod prvim utiskom duboke tuge ne razmisljajuci, mada mi je bilo malo cudno, dao i to ostalo i otisao tuzan zbog nje, zadovoljan jer sam ucinio dobro delo a i malo zbunjen zbog njenog nastupa... Proslo je neko vreme i nju sam ponovo video kako prosi ispred neke prodavnice sa ljigavo i profesionalno tuznim izrazom na licu, sa ljigavo tuznim glasom kako ljude recima pogadja tamo gde su najosetljiviji..."dajte staroj baki.... nemam za leba...nemam za lekove... za vasu srecu... zdravlje...decu....." . Isto tu prosjakinju cesto vidjam kod matijevica (to je jedna od poznatijih mesara u bgdu), kod rodica (lanac samoposluga) i to iskljucivo gde su kolaci i meso.... da ne pominjem celu cetu cigancica golih i bosih, prljavih i sl koji te cekaju ispred prodavnice sa istim tuznim pricama a i njih kada vidim u istoj toj prodavnici kao da ne znaju za drugu robu osim mesa i kolaca.... zbog njih su mi se smucili svi prosjaci....!!! Mada sam i dalje jako osetljiv na osobe za koje stvarno procenim da su bespomocne.... Tako mi je na sred terazija prisla zena, osrednje obucena, belkinja, onako sramezljivo po cemu sam procenio da joj je vrlo neprijatno i da nema "istoriju u ovom "poslu"" i vrlo tuzno zamolila ako mogu da joj dam 100 dinara za sina... vec sam zaboravio koji je razlog... ili nisam dovoljno ni obratio paznju na njega jer me je odmah uhvatila tuga zbog nje i bez razmisljanja joj dao... mozda sam opet naseo, ali, nije neka kinta a postoji mogucnost da sam njoj pomogao....
PS- ne kazem da profesionalnim prosjacima ne treba pomoci ali.... ovo nije nacin...

Mladen 7
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Koprivnica

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 06, 2006 4:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kod mene je trag ostavila jedna meni jako važna cura, s kojom nažalost nije ništa bilo, i zbog toga sam jako tužan Sad

lady_blue
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 11 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 07, 2007 4:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pre par dana sam u centru ugledala predivan "cetverac": dva prelepa psa (zlatni retriver i ne znam koje je rase onaj drugi) koji stoje jedan naspram drugog i mirno se posmatraju i njihovi vlasnici kako cuteci cekaju da se "razgovor" njihovih ljubimaca zavrsi... slika za pamcenje... nemam bas dovoljno pravih reci da vam opisem, ali bilo je predivno... tako su bili mirni i pitomi i isto toliko divni... New Spiral

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 28, 2007 10:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

PuNk SuPeRsTaR je napisao/la sledeće:
Mislim da ne postoji ništa lijepše nego kada bakica i deda hodaju po cesti i drže se za ruke! Predivno je vidjeti da prava ljubav ipak postoji i da je toliko jaka!

Postoje i ljepse stvari ali je to veoma lepo predivno kao sto si sama rekla!Tu sliku obozavam!

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 25, 2009 12:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo shvatam sve vise da ljudi kroz zivot dolaze i odlaze, i da treba uzivati u trenucima provedenim sa njima i pokupiti samo dobre stvari

" I know the way to fuck them all...."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Psihologija i problemi društva ~ -> Prolaznici koji zivot znace... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 3 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon