:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Sta preporucujete za suvu kozu.. vec otprilike godinu dana imam problema jer imam izrazito suvu kozu,i sad pre pola godine me pocela i svrbiti i posto izcesem postale su male ranice... bila sam kod dermatologa i ispisala mi neku mast sto ce mi pomoci da osjedi i ranice nestanu ali mi je naznacila da bi trebala da koristim neki losion za telo... jer ce mi koza i dalje biti suva
sta mi preporucujete? koji losion,mleko ili kremu za telo?
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Nivea ili dove su ti moji predlozi..sa njima sam najzadovoljnija...bar kad je kvalitet kreme u pitanju..ja nekako vise volim kreme za telo nego losione
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
i onda sada,nivea ili dove.. koja je bolja? koja ima kakav miris? jesu neutralne ili?
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
obe imaju sebi svojstven miris...obe su parfemisane.Meni licno dove lepse mirise, ali je nivea oprobanija.Pa ti sama izaberi.Po meni obe su marke dovoljno dobre..pitanje je samo ukusa
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
ja sam ovu temu prebacila u ~Lepotu~ mislim da joj je tamo pravo mesto
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
vazi zvezdice,prvo sam i ja premisljala da je stavim tamo ali posto je u pitanju i zdravlje (posto sam vec morala kod lekara) i posto je usput tema i o lepoti,nisam znala kuda da je stavim ali hvala
|
|
|
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
ja koristim isto kremu od dove za suvo kozu i bas mi je strava
|
|
|
|
perakojot013 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535
|
|
Ja imam slican problem. Posle tusiranja me svrbe noge. Isprobavala sam razne gelove za tusiranje, sapune, jer sam mislila da je od toga, da bi na kraju shvatila da me od VODE svrbi, tj. od nekih supstanci u vodi.
Dermatolog mi je prepisao neku uzasno skupu nemacku kremu, ali ni ona nije pomogla. Tako da je moje jutarnje tusiranje bilo prava nocna mora. Koristila sam razno-razne kreme za telo. Probala sam i Avonov SSS losion za telo za osetljivu kozu, i primetila da mi se svrab smanjuje. Tako da sad koristim ovaj losion i super mi je.
Moj savet ti je da isprobas tako neke losione i kreme za osetljivu kozu, pa sve dok ne nadjes onaj koji ti najvise odgovara. Jer to zavisi od tipa koze. Ne ponasa se svaki losion na svacijoj kozi isto.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
da ti dermatolog nije mozda ispisala Aquathenol kremu? od viderme?
|
|
|
|
|
|
perakojot013 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535
|
|
Ne znam, ne secam se stvarno. To je bilo pre neke dve godine otprilike, samo mi je ostalo u secanju da je bilo neko malo pakovane, da je bila nemacka krema i da je bila extra skupa, a nimalo efikasna u mom slucaju.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
aha,jer je meni to preporucila sad u kakvom je pakovanju nemam pojma samo znam da je oko 1000 din.. ali verovatno je u malom pakovanju,pa kako bi bila...
ali neka,ne dam i ja toliko za suvu kozu..
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Ja sam imala tih problema na nogama! Toliko mi se isusi koza, da to nije normalno. Svrbi, peruta se ponekad......ma uzas
Bez obzira sto sam ja stalno mackala kremice, losione......nista
E onda, moj dermatolog meni lepo kaze ovako: posle tusiranja, na jos mokru kozu (znaci-bez brisanja peskirom) namazati i lepo utrljati baby ulje (ja koristim Johnson & Johnson baby ulje od kamilice, a ponekad i od aloa vere), lepo i dobro to urljati,d a koza zajedno sa vodom to upije i ostati tako nekoliko minuta, pre oblacenja! Meni je od tada, evo vec skoro dve godine, koza nezna, hidrantna. Tako da, moj savet je ovo!
Ili sto je moja drugarica uradila, jednostavno otici u apoteku i traziti da vam daju kremu pantenola (ili losion) za osetljivu i suvu kozu! Nema boljih krema od ovih na bazi pantenola!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|