:: |
Autor |
Poruka |
zena_bez_imena Upućeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Maj 2004 Poruke: 369
|
|
Tolerancija jeste vrlina!
Ja znam biti tolerantna ali do neke granice a inace pruzam ruku onima koji to mogu vise nego ja
|
|
|
|
|
|
JVilkoks Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Dec 2004 Poruke: 163
|
|
Dok me direktno ne pogodi, kao sam tolerantna. Ok sam sa homoseksualcima dok ih ne vidim. Ne znam zasto. Prosto ne mogu da ih prihvatim u svojoj blizini. Trudim se da to prevazidjem, jer su i to ljudi... Prosto izbor, bolest... Kako god to ljudi nazivali. Trudim se da budem tolerantnija po tom pitanju.
Sto se tice sektasa, od njih me je strah, jer su mahom ekstremisti. Pojma nemam. To su, zasigurno, clanovi drustva koje ne bih mogla da prihvatim, niti se trudim.
I za jedne i za druge za sad vazi: "Ok. Samo sve radite iza zatvorenih vrata".
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
verujem da sam poprilicno tolerantna osoba.
uvek pokusavam da se stavim u poziciju onog drugog i dodjem do nekog zakljucka zbog cega je on/ona takav/va.
naravno da mi se desava da ponekad ne uspem u tome.
smatram da bi ovaj svet bio veoma opasan da ne postoji tolerancija medju ljudima.
koliko god bio tolerantan... i dalje nije dovoljno. nacice se neko koga neces moci da razumes.
tolerancija je vrlina.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
anonimni_surfer Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2007 Poruke: 27
|
|
tolerancija je vrlina preko kojih ljudi iskorištavaju ljude.
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
anonimni_surfer je napisao/la sledeće: | tolerancija je vrlina preko kojih ljudi iskorištavaju ljude. |
Pitanje je bilo koliko ste vi tolerantni, a ne šta je tolerancija
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
vale40 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 35
|
|
Medju najvece ljudske vrline naravno da pripada i tolerancija.Ona nas vodi smirenije i bistrom glavom ka cilju.Lepo je posedovati je.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|