:: |
Autor |
Poruka |
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
Kafa na astroloskom meniju
Ovan
Ovaj vatreni znak je uvek u zurbi,ali ne propusta da obezbedi omiljenu duplu dozu i da je,uz posao,gustira satima.
Bik
Bikovi su vladari materijalnog sveta i veliki hedonisti.Zato vole kapucino - jednostavnost i luksuz u istoj solji.
Blizanci
Po prirodi neodlucni,Blizancima je najteze ugoditi.Mozda bi danas duplu kafu s malo mleka,ili bez mleka,ili bez kofeina...
Rak
Klasicna kafa za Raka tradicionalistu.Vazno je da je ovaj nezni znak opusteno pijucka dok je udobno zavaljen u fotelji.
Lav
Lavovi vole da se prikazu u najlepsem svetlu,pa je i ovo prilika da pokazu koliko su ekstravagantni.Jedan makijato,molim!
Devica
Devici je bitno da kafu pije u drustvu i u lepom ambijentu,pa ce uzivati u svakoj kafi.
Vaga
Za Vagu kazu da sve odluke u zivotu prvo odmeri na vagi.Kad je kafa u pitanju,Vaga ima odlican balans,pije kafu sa mlekom.
Skorpion
Malo Skorpiona uziva u samom napitku,ali kafu rado piju,zato vole sam ritual biranja,spremanja,dodavanja mleka,cokolade...
Strelac
Kad god Strelcu zatreba malo vise uzbudjenja u zivotu,trebalo bi da naruci dobru ajs-kafu s ukusom karamela.
Jarac
Jarac ne voli da gubi vreme.Kafa da,ali samo kratak espreso,na brzinu.
Vodolija
Vodolija mozda ne shvata u cemu je draz kafe,pa moze da vam ponudi caj od malina.
Riba
Iako su mastovite,Ribe ne inspirisu razlicite kafe.Vole jednostavnost.Dakle,obicna,bez kerefeka.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ili ja nisam tipican blizanac ili volim suvise jednostavnost, bez kompliciranja
dakle, samo odredjenu vrstu kafe
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
Ja sam rak a što se kave tiče svejedno mi je kakva je samo da sam udobno zavaljena, baš kao što piše a imam doma jednog vodenjaka koji je lud za kavom i ne može zamisliti dan bez nje tako da me ovo s čajem od malina baš nasmijalo
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | Rak
Klasicna kafa za Raka tradicionalistu.Vazno je da je ovaj nezni znak opusteno pijucka dok je udobno zavaljen u fotelji. |
I meni je jako bitno da sam udobno zavaljena 8) , da uživam u tom savršenom momentu odmora i u ukusu Volim i tursku i nes, to je već pitanje individualnog ukusa
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | Devica
Devici je bitno da kafu pije u drustvu i u lepom ambijentu,pa ce uzivati u svakoj kafi. |
Ima istine, uglavnom ne volim da pijem kafu sama. A ako vec moram onda cesto pozovem telefonom nekog da caskam usput ili se nakacim na net, jer nekog uvek ima online...Mada za ambijent mi je svejedno dok je pored mene neko ko mi cini tu kafu mnogo ukusnijom.
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Vodolija
Vodolija mozda ne shvata u cemu je draz kafe,pa moze da vam ponudi caj od malina.
ovo dalje od istine nije moglo biti...ja bez kafe niti mogu niti uopste zelim da zamisljam svoj zivot, a cajeve pijem samo ako me roditelji nateraju kad sam bolesna
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
julija_bgd Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Feb 2007 Poruke: 5
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | Vodolija
ovo dalje od istine nije moglo biti...ja bez kafe niti mogu niti uopste zelim da zamisljam svoj zivot, a cajeve pijem samo ako me roditelji nateraju kad sam bolesna |
Slazem se sa tobom,meni je kafa jako bitna a uopste nemam naviku da nudim nekoga cajem jer mi je sav fujjj
|
|
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
Lav
Lavovi vole da se prikazu u najlepsem svetlu,pa je i ovo prilika da pokazu koliko su ekstravagantni.Jedan makijato,molim!
hahahaha e znate sta ja sam lav ali ovaj znak meni nikako ne opisuje, ja volim crnu domacu nasu!
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Ovan
Ovaj vatreni znak je uvek u zurbi,ali ne propusta da obezbedi omiljenu duplu dozu i da je,uz posao,gustira satima.
totalno krivo ja mrzim kavu i ne pijem je ni u kojim kolicinama niti u bilo kojim verzijama
|
|
|
SONJICA-ZMAJCHE Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Jun 2006 Poruke: 47
|
|
Tacno,volim da pijem kafu sa mlekom i slagom !
|
|
|
|
|
|
domacica.ba Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 42 Mesto: Bogu iza tregera, pa levo
|
|
Horoskopski znak sam vaga i nikada nisam pila kafu sama, samo, jedino i iskljucivo u drustvu pijem!
Volim domacu kafu, crnu!
Volim i sa slagom i mlijekom, a kapucino obozavam!!!
Jedino sto se moze reci da sam tipicna bosanka, jer smo mi poznati da pijemo previse kafe (i u svako doba dana i noci), a sto se tice horoskopskog znaka........
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Citat: |
Devica
Devici je bitno da kafu pije u drustvu i u lepom ambijentu,pa ce uzivati u svakoj kafi. |
Volim da popijem kaficu u drushtvu, ali da da ne bude bilo kakva kafica. Mora da bez kofeina. S tim da je u SRB jako teshko takva da se nadje...
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|