:: |
Autor |
Poruka |
nikola1591 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 12 Jan 2007 Poruke: 7
|
|
Dinamo je definitivno prvak ove god! Šta će te najbolji pobjeđuj
Bbb Zagreb
Mislim kada bi se igrala liga bivše SFRJ da bi dinamo bio uvjerljivo prvi
Hajduk me ugodno iznenadio ove god nije loš
Rijeka me razočarala. Stvarno su loši ove godine
|
Poslednja prepravka: nikola1591 datum Sre Jan 24, 2007 8:43 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
OK, vidimo da volis taj klub, ali mogao bi i malo da procitas Pravilnik sajta, pa ces videti da je zabranjen spam, da imas opciju EDIT u desnom gornjem uglu pa dodas sta si zaboravio...
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
felipe007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 207
|
|
ajmo samo naprjed dinqmo njihov sqm veliki fan
|
|
|
|
|
|
miodragkolaric Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Nov 2006 Poruke: 16
|
|
Naspram Zvezde ste smesni
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
najbolji u lepoj vasoj ali u "ligi sfrj" nikako
|
|
|
|
|
|
felipe007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 207
|
|
ako nije najbolji vamo na balkanu zasto onda kad zvezda dodje na maksimir popije petardu
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Vidim da voliš Dinamo,ali očigledno ne poznaješ njegovu fudblasku istoriju.Zvezda je redovno razvaljivala Dinamo i u Beogradu i u Zagrebu.Nikad Dinamo nije dao zvezdi više od 3 gola.Dinamo da da 5 golova Zvezdi?To ni u bajkama nije moguće.Pa nije Zvezda Partizan pa da popije petardu gde stigne(izmedju ostalog i od Dinama).Naspram Zvezde ste ništavni kao i svi ostali klubovi iz bivše nam domovine,SFRJ.A u Hrvatskoj je bolji Hajduk.Trofejniji je.Da se sad igra liga bivše SFRJ Zvezda bi bila ubedljivo prva.Živa istina,bez uvrede.
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva...
Poslednja prepravka: Johnny-Delija datum Pon Feb 26, 2007 7:24 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Mnogi su to več rekli, pa neču da ponavljam. Dinamo jest jak, ima love, ruku na srce i dobre navijače, ali nemojmo mazat sebi oči, kakav bre dinamo i kakvi bakrači. Kakva liga SFRJ ili ne daj bože jadranska liga. Tamo u jugi ste navikli da gledate Zvezdi u leđa, to se i ne bi promenilo.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
baXXXter Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 4
|
|
veceras derbi dinamo-hajduk!!! sta mislite ko dobiva?
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
dinamo igra kući, a i sudija vidim da je jaran sa onim vašim predsednikom, dinamo je jak, možda i jaći od Hajduka. Kad se sve poklopi, Dinamo dobija.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
supermen91 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jan 2007 Poruke: 29
|
|
dobro igraju
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
felipe007 je napisao/la sledeće: | ako nije najbolji vamo na balkanu zasto onda kad zvezda dodje na maksimir popije petardu |
samo mi reci kad se to desilo.verovatno neke 55.-56.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|