:: |
Autor |
Poruka |
milannik1 Mr. Bombastic
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 1224
|
|
Instalirao sam servis pack 3 windows, ustvari nisam ga direktno instalirao kad sam podizao windows nego sam preko upada skinuo sp3, i pokrenuo preko aplikacije, ako je bitno imao je 316mb, e sad, nezadovoljan sam kako mi radi, mnogo! kako ja da vratim na predhodnu verziju, tacnije na sp2, a da ne ostetim ozbiljno windows? i naravno da mi radi dobro kao i pre, ili moram da reinstaliram windows, sta vi mislite da je resenje?
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Pazi, najveca razlika je u jednom jedinom drajveru u odnosu na sve zakrpe posle SP2.
Ako si imao SP2 sa svim zakrpama, onda jednostavno odesh preko opcije u kontrolpanelu i deinstalirash ga --> SP3. Kod mene je uspelo.
Ne mogu, ju trenutku, da se setim koji je to driver, tj. zakrpa koja je zachkoljica.
edit: uz to mislim da bi ovu temu trebalo na adekvatno mesto prebaciti.
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
|
|
ali kad si ga izbacio a ti je sve normalno radilo? ja se razmisljm dali to da uradim da mi ne radi posle sporo ili da secka? i po meni je ovaj sp3 najveca glupost na svetu!!!
|
_________________ Better to want something you don't have, or to have something you don't want.
Danny Crane |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Jeste, sve je bilo oket. Mada sam ja to posle nekoliko dana, za svaki sluchaj, ubacio "image" pre update-a i deinstall-a. Hmmmm... tako da je to sada malo shkakljivo.
|
|
|
|
milannik1 Mr. Bombastic
|
|
|
hvala, videcu sta cu da radim, najgore mi je to sto ne mogu da igram kanter, visok mi ping, a ja sam skontao da mi je do sp3, jer sam sve zivo izbacio iz kompa i ugasio samo da bi mogo da igram i nista... ostalo je jos samo ovo da ne valja
|
Danny Crane |
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
vidis ja ima sp3 i meni radi neprikosnoveno i mnogo mi je bolji nego sp2.. ali sa sp3 moras da nadjes i drivere koji su mu kompatabilni jer nece da radi bas kako treba ako imas drivere za sp3(oni rade ali nisu bas pouzdani)...
meni je to bilo problem jer sam to radio na lapu pa nisam mogao da nadjem drivere za njega, sve dok nisu izasli na officialnom sajtu HP..
tako,ako do sad nisi makao sp3, probaj da nadjes na google drivere za sp3..
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|