:: |
Autor |
Poruka |
kikbokser Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 555 Mesto: beograd
|
|
Ovi ljudi su, u principu, genetski prevaranti (cast izuzetcima). Menadžeri uglavnom pričaju priče koje nisu ni poluistine ili, što bi prost narod rek’o, “jedu go..a”… U poslednjoj deceniji, od kada je Srbija krajnje neprirodno i usiljeno krenula da surfuje na talasu evropizacije, menadžeri su se nakotili više od stidnih vaši u Brčkom tokom boravka Unprofora.
Danas svaki drugi Srbin nosi taj popularni prefiks marketing menadžer, PR menadžer, menadžer za stajsko đubrivo, menadžer podruma pića, menadžer za proizvodnju liškog kajmaka, menadžer za dizajn tetrapaka od jogurta, menadžer prodaje, menadžer izdaje, menadžer za uređenje psećeg međunožja, menadžer proizvodnje leblebija, generalni menadžer Kvantaške pijace… Dali ima tome kraja ?
Postoje li jos osobe u ovom drustvu koje zaista svojim mukotrpnim radom zele nesto uraditi ?
|
_________________ Kad pijem ja se napijem,kada ljubim ja se zaljubim!I SVE sto s mukom zaradim,na SLADAK zivot potrosim! |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
kikbokser Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 555 Mesto: beograd
|
|
hahahahahaha ja gore spomenuh menadzera za stajsko djubrivo ali ne pade mi na pamet ovo tvoje za menadzera stocne farme
e nek si im reko svaka ti dala ..........
|
_________________ Kad pijem ja se napijem,kada ljubim ja se zaljubim!I SVE sto s mukom zaradim,na SLADAK zivot potrosim! |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Kako u zadnje vrijeme kad god čitam postove koje iza sebe ostavlja Alex,
obavezno se odvalim od smijeha...
Pa tako i sa ovim menadžerima stočne farme...
Pa slično, imam mišljenje o nekakvim takozvanim menadžerima,
što i jeste naš problem što niko ne radi što bi trebao da radi.
To nije do samih ljudi,tj pojedinaca, nego je takvo društvo i vrijeme,
kada je svako spreman da pruži svoj maksimum pa čak i u stvarima o kojim nema pojma...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|