:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Citat: | Podsjetimo, 'The Sun' je ovaj tjedan objavio priču o 13-godišnjem Alfieju Pattenu koji je dobio dijete prije nekoliko dana. Dječak je rekao kako će se sada truditi više učiti te vjeruje da će biti dobar otac. 15-godišnja Chantelle rodila je djevojčicu za koju je rekla da ju je s Alfiem začela nakon njihovog prvog spolnog odnosa. |
Da ne bih sve sad citirala ostatak vijesti o ovome imate u topicu vijesti...Sad se javilo jos njih 8 tinejdzera koji se "boje" da bi mogli biti ocevi.
Šta je ovo sa današnjim tinedjerima , s djecom????
Šta se dešava sa današnjim roditeljima koji ovakvo šta mogu dozvoliti da se desi???
Gdje je nestao onaj moralni odgoj djece???
Kako vi vidite sve ovo? Šta se ovo danas s djecom dogadja i kuda sve ovo vodi???
Kako doskočiti ovom i sličnim problemima ???
Citat: | Dennis i Nicola, otac i majka 13-godišnjeg Alfija Pattena, posvađali su se oko zarade na priči o dječaku koji je s 13 godina postao otac. Vjeruje se da je Dennis priču prodao medijima, a majci, koja se spremala učiniti isto, ništa nije rekao. |
I šta reći na ovakve roditelje???
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
^^ povratak u srednji vek u "modernoj" Evropi ^^
I sad ce se sigurno naci oni koji ce reci kako: "roditelji rade po 3 posla, pa nemaju vremena da brinu o deci" (koji si ih moj onda i pravio ako ne mozesh da brinesh o njima), ovo-ono... gledao sam pre koji dan na TVu emisiju o bracnom paru u Americi koji nisu mogli da imaju dece pa su otishli na veshtacku oplodnju i dobili blizance. 2 godine posle, zeleli su josh jedno dete - a dobili shestorke. I shta sad, da puste decu na foru "i onako ih ima puno, jedno manje-vishe?". Naprotiv, snashli su se, po par sati dnevno ih snimaju kamermani, za to ih plate i majka je nonstop pored dece... e sad, naravno da to ne mogu svi ali... da jedno dete ne mogu da odgoje "kako treba"... to vala ne razumem... kako bi im' tek bilo da zive ovde...?
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
|
|
A Aleks kako komentarišeš to što se ovako mlada djeca upuštaju u sekusalne odnose?
Kako komentarišeš to da roditelji nisu ništa poduzeli da ranije saznaju šta im dijete radi u svojoj sobi?
Pogotovo što se iz tekstova o ovom slučaju vidi da su ti dječaci najčešće noći provodili kod djevojčice u kući i to u njenom krevetu..valjda su roditelji bili prisutni tokom noći zajedno s njima.
I kako komentarišeš to šro je ona kao jako mlada djevojčica spavala s njih barem 8 ko0liko je ovdje navedeno?
I kako komentarišeš ovo zadnje da su roditelji u svadji radi toga ko će kojem mediju prodati priču o njihovoj djeci i ovome što im se dogodilo i za koliko više novca???
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
|
|
Tema postoji o odnosu tinejdzera i snimanju na mobitel
Ali o ponosu sto je na svijet donijelo dvoje djece jos jedno dijete tema ne postoji , ja to dobro pogledah pa tek ondah napisah temu.
Znaci ovdje nije u pitanju sexualni odnos djece s ciljem da se pokaze i dokaze nesto za sta oni misle da ih cini zrelijima , no odnos djeca radjaju djecu...
Kontas sad
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
|
|
Bolan Aleks procitaj malo izmedju redova...
Jedno je kada djevojcice gube nevinost , a drugo je kada djeca na svijet donesu jos jedno dijete.
I opet mi nisi odgovorio na sva pitanja
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bolan biserko, was kiddin'
Hmm, drugo? A deca nastaju kako nego k... ovaj, sexualnim odnosom?
Pa bash i nije tol'ko razlicito, samo shto bi ova tema vishe trebala da bude fokusirana na svest roditelja, a ne same dece - ne?
Kad' vec kazesh da su znali roditelji shta deca rade... linija izmedju ta 2 je bash, bash tanka... Vala jes' lepo izreceno da mnogi, u ovom slucaju roditelji, liberalizam poistovecuju sa anarhijom - pusti ih na ulicu k'o stoku na livadu, nek' rade sta hoce, to je njihov zivot... mislim, ima toga i kod nas, ne kazem, al' ne znam ko bi od roditelja ovde, bar u mom okruzenju tako 'ladno gledao na to da mu dete od 13 godina ima dete?!
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: |
Šta je ovo sa današnjim tinedjerima , s djecom???? |
Previse slobode. Mozda surovo, ali je tocno. Momci su spavali kod nje iz noci u noc a ona ima 15 godina. Njeni roditelji su vjerojatno kao i ona postali roditelji slucajno a da uopce ne znaju sto to sve nosi sa sobom.
Ponovo cu ponoviti svoje rijeci " Nema vise skrivanja od roditelja, ali nema ni razgovora o tomu. Roditelji guraju svoju djecu u to da sto prije napreduju tj. postanu zreli, ne kude ih vise jer dolaze doma u 8h, jer nose miniće, jer spavaju svugdje. To nije nista novo i strasno , okej, ali sa 15 godina sve to zajedno..?
crnibiser je napisao/la sledeće: | Šta se dešava sa današnjim roditeljima koji ovakvo šta mogu dozvoliti da se desi???
Gdje je nestao onaj moralni odgoj djece??? |
Nigdje. I nije tocno da nemaju kao vrjemena za njih jer puno rade. Pa ako su ga stigli napraviti, molim lijepo.
crnibiser je napisao/la sledeće: | Kako vi vidite sve ovo? Šta se ovo danas s djecom dogadja i kuda sve ovo vodi??? |
Bila su takva i prije samo se nije puno pisalo o tomu. Danas je jednostavno ponestalo parica, pa se na tome obogaćuju.
[/quote]
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
|
|
Evo vidis Aleks..Anđela shvatila poentu teme i lijepo odgovori onako kako ona vidi sve to..
Anđela hvala lijepa....
I ako ti nije teško jer me jako zanima i to kako vidiš i šta misliš od roditeljima koji ovakav ili sličan dogadjaj koriste kako bi zaradili što više novca???
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: |
Pa bash i nije tol'ko razlicito, samo shto bi ova tema vishe trebala da bude fokusirana na svest roditelja, a ne same dece - ne?
|
Moram da citiram Aleksa jer je ovo tocno. Svo nevaspitanje djece, ponasanje, sloboda i sve ovo sto citamo etc polazi od - roditelja. To nije nist novo, samo sto su roditelji to poceli da koriste u novcane svrhe kak bi mogli dulje zivjeti na ovom svijetu. Po meni - stoka Kao sto rekoh, oni su ih donijeli na svijet i mislim da takvi kao sto su ovi uopce i ne zasluzuju imati djecu. Za razliku od nekih koji ne mogu ni imati a mozda bi bili 100% bolji. Pravih roditelja ima jako rijetko danas. No to je uvijek tak bilo. Surova sam, znam, ali ne zasluzuju imati djecu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Surova? Ja to zovem realnim ^^
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|