:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
danas sam bila u prilici sresti se sa strasnim primjerom ljudske neodgovornosti i to me ponukalo da ovo napisem i zapitam dali se i vama cini da nase moderno drustvo gubi taj po meni vazan osjecaj Postaje prestrasno koliko su ljudi neodgovorni i neozbiljni i ono sto mene zanima je zasto je to tako i kako stati tome na kraj
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Generalizacija nije dobra.Postoje odgovorni i neodgovorni ljudi.Možda smo i mi ponekad neodgovorni,ali naša neodgovornost nam nije tako strašna jer smatramo da je to vezano za nešto što nije bitno.Da li se zapitamo da li je to za onog drugoga bitno i da li smo mi tada mi neodgovorni.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
da i ja mislim d aljudi postaju sve vise neodgovorni,...a mislim da je to zbog tempa zivota koji je sve brzi i brzi...tako da drustvo gubi osecaj za odgovornost i samo gleda vreme i kako ce neku stvar sto pre uraditi...
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Sva ova ludost koja je zahvatila ljude u zadnjih deset godina je katastrofa pa nije ni cudo koliko su ljudi postali neodgovorni. Doduse uvijek postoje oni izuzetci kojih je svakim danom sve manje i manje nazalost.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad
|
|
Slazem se da ne treba generalizovati..
Ali sve vise ima neodgovornih ljudi, a manje odgovornih..
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
|
ekonomista87 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Sep 2006 Poruke: 278 Mesto: Vojvodina, Pancevo
|
|
Pa mozemo reci da je sve vise ljudi neodgovorno. Ne vidim tome razlog.
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Smatram da je neodgovornost inherentna. Ima ljudi koji su u stanju da izloode svojom nemarnošću, neuviđavnošću, nepoštovanjem tuđeg vremena i obaveza...i ne mogu protiv sebe ili, jednostavno, i ne žele da se potrude Jedna od osobina koje su najviše iritirajuće za mene je upravo ova, baš zato što ima konotaciju nepoštovanja drugoga , a možda i zato što sam odgovorna i organizovana do perfekcionizma
Mislim da moderno društvo pre nosi sa sobom dozu užurbanosti i sebičnosti, što se nekad manifestuje i kao neodgovornost.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
bebacka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 15 Jun 2006 Poruke: 239 Mesto: SUBOTICA
|
|
Mozda je sistem prioriteta veoma razudjen od coveka do coveka. Pridajemo vaznost razlicitim stvarima...pa se samo cini da nestaje odgovornost...
|
|
|
|
|
|
moncheri Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Mar 2006 Poruke: 418 Mesto: zgb :)
|
|
kod kuce imam neodgovornog majmuna.... (brata ; ))))
stariji je od mene i jednostavno ne zeli odrast sto me nervira, u nekim situacijama sam puno zrelija i ozbiljnija od njega.
to su ti muskarci : P
: )
|
_________________ POTPIS. |
|
|
|
|
sirenica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 183 Mesto: Novi Sad
|
|
Ovo vidjenje neodgovornosti mozemo povezati sa sebicnoscu. Naime, sve vise su ljudi okrenuti sebi i svojim potrebama ( sebicni ), pa nam se njihovo ponasanje cini neodgovornim - prema nama i drugima.
|
_________________ Zivot se ne meri brojem udaha koje napravimo, vec trenucima koji nam oduzmu dah! |
|
|
|
|
klexy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 29 Apr 2005 Poruke: 206 Mesto: beograd
|
|
Tome je prosto nemoguce stati na kraj, a da bi se izbeglo nerviranje najbolje je neodgovorne ljude zauvek udaljiti iz sopstvenog okruzenja.
|
|
|
|
|
|
dekija85 Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 672 Mesto: Beograd
|
|