:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Asocijalnost je obeležje pojedinca ili grupe koja ne može da prihvati opšte društvene norme, razvije društvena osećanja, ili da se prilagodi društvenim odnosima. Wikipedia
Jel' poznajete neku asocijalnu osobu, ili ste možda i Vi bili takvi?
Kako dolazi do asocijalnosti?
|
|
|
|
|
|
Jejaorka ~Angel azul~
|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
|
|
Prelaskom u drugu sredinu koja nije spremna da nas prihvati takvim kakvi smo moze dovesti do pojave asocijativnog ponašanja, povlačenja u sebe i regresije.
Takođe, većina kriminalaca u mladosti često dobijala batine od roditelja ili su na razne druge načine šikanirana, što je kasnije dovelo do pojave ovakvog ponašanja.Znači, sve vuče iz detinjstva...deca koja su naročito u predškolskom uzrastu kao i u osnovnoj školi trpela verbalnu i fizičku torturu svojih roditelja najozbiljniji su kandidati za duševne bolesti i asocijativna ponašanja.
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|