:: |
Autor |
Poruka |
slalaz Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2007 Poruke: 531
|
|
volite li da nosite markirane ili obicne bruseve?koristite li umetke ili mozda bruseve sa umetnutim silikonima?
|
_________________ can't stop my spinning head |
|
|
|
|
gucci_novosadjanka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 158
|
|
slalaz je napisao/la sledeće: | volite li da nosite markirane ili obicne bruseve?koristite li umetke ili mozda bruseve sa umetnutim silikonima? |
ja nosim samo markirane jer mi je ipak vazno da ono shto mi je najblize kozi bude kvalitetno....................
|
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
lisca -ako li je to markirano...
ne nosim umetke...mislim da je to xtra skrnavo ono skine te dechko i skonta da je sve vreme trljao jastuke unutra
imam male grudi, lepo mi stoje i ponosna sam na njih
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
nosim Victoria Secret i neke modele La Perla i Chantelle.....
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Candy Coskica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Dec 2006 Poruke: 4
|
|
Markirane!Woman's Secret,6xty 8ght,Skinny!Ne nosim umetke to mi je fuuuj,a i ne trebaju mi!
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Samo od Victorie Secret jer imaju najudobnije brushaltere pritom prelepog dizajna uvijek, nikad se ne razočaram. Umetke možda stavim po jedan ali nikako da se to vidi preterano , ne volim kad žensko ne ume lijepo svoje grudi pokazati.Moje također nisu velike, nisu ni male, neka sredina ali moram paziti na njih koristeći kvalitetno rublje .Neću kasnije kao baba da ...nema veze
|
|
|
|
|
|
vikky Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 09 Jul 2005 Poruke: 106 Mesto: Kotor - Podgorica
|
|
Markirano jer ipak zelim da mi je najblize kozi kvalitetno i da valja... La Perla Victoria Secret Intimissimi i Lisca..
|
_________________ ... nisam dio bezlicne mase, svoja sam i drugacija ...
... kad budes stojao gdje ja sad stojim,shvatices da se bojim visine jer se nemam za koga prihvatiti ....
|
|
|
|
|
carpe diem Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
ne nosim ih osim za rodjendane mojih prijatelja a i onda je to nesto komotno sa puno boja i blesavim motivima... eto ima prednosti i u tome imati male grudi...
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Kad su donji ves i cipele u pitanju, tad ne pitam za cenu. Dovoljno je samo da mi se svidi i da kad probam ne osecam ga na sebi i odmah ga kupujem, koje god marke da je.
Uglavnom, ako imaju umetke, odmah ih povadim.
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
uglavnom nosim markirane
|
|
|
|