:: |
Autor |
Poruka |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Postao je veoma in. Da li ga nosite i da li ga volite?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Lylyth Upućeni član
|
Datum registracije: 16 Avg 2007 Poruke: 389 Mesto: daleko od stvarnosti.....
|
|
naravno.... volim da ga nosim...
|
_________________ To sto vas neka osoba ne voli na nacin na koji bi ste vi to zeleli, ne znaci da vas ta osoba ne voli celim svojim bicem. |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
nosila sam ga kada sam imala krace nokte...sa dugim mi ne izgleda bas lepo, ali da, volim i da ga nosim i da ga vidim na drugima...cim opet skratim malo nokte ima da ga nalakiram
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
|
|
|
Ufff, dobro je cim sam videla da je nastasenjka zadnja pisala, reko zatvorila mi temu
Ja volim crni lak, i nosim ga kad god ne radim, jer na poslu ne odzovljavaju, al bas mi je nekako mocan.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
jovana_88_nis Iskusni član
|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 913
|
|
Ufff ne volim ga nikako,ni na kratkim ni na dugim noktima,ma ne volim da ga vidim
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Iskreno... ne svidja mi se, nešto, preterano... Nisam ga nikad "stavljala", a ne verujem da će biti prilike za to... Više volim nežnije, smirenjije nijanse... Ali, volim da ga vidim na nekome kome dobro "stoji" taj lak...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Alexxxxandra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 175
|
|
Nosim......................
Svidja mi se...........................
|
|
|
|
|
|
..::EvA::.. Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Jan 2008 Poruke: 63 Mesto: Beograd
|
|
on mi je omiljeni
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ranije sam lakirala nokte crnim lakom, a sada ne, nikako mi ne ide na duge nokte. Volim kombinaciju sa crnim, da saram po noktima, mesam boje, lakiram po dijagonali npr. crno-belu kombinaciju, ali cisto crno - ne
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
ne volim crni lak za nokte
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
Ja isto ne volim crni lak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja volim crni, to mi je omiljeni, a izgleda lepo i na mojim dugim noktima
*Ovo nije moja slika*
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|