:: |
Autor |
Poruka |
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Što je psihologija?
Kako razlikovati psihologiju od "psihologije"? Čime se psihologija bavi? Koje su danas najaktualnije spoznaje psihologije? Kakva je budućnost psihologije kao znanstvene discipline? Treba li psihologija biti više okrenuta praktičnom?
Vrlo interesantna pitanja preuzeta sa starnice www.psihologija.com
Ja jednistavno želim pitati samo jedno:
1.Da li su sve teme koje se svrstavaju u dijelu foruma pod nazivom psihologija i problemi društva tebaju tu i da ostanu.
Laik sam,stučnjak nisam,ali pojedine teme po mom skromnom mišljenju mogli bi svrstati u dio foruma nazvan recimo "sve i svašta".
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Ispravno.
Izvesne stvari, dogadjanja itd. su za nekoga sve i svashta. Za nekoga, pak, problem u zhivotu, pritiska ga, gushi, muchi...
Time hocu da kazhem da u ovom sluchaju nema crno - belo, dobro - loshe, pripada - nepripada... itd.
Nego kako moderator, tj. kolektiv odluchi.
To je moje, na brzaka, skromno, mishljenje.
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|