:: |
Autor |
Poruka |
yellena Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Jun 2004 Poruke: 21 Mesto: STGT / VA
|
|
Ja sam se prijavila na jedan sajt gde mogu bezplatno porediti moje podatke sa partnerom. I to što sam mogla da procitam, nije bas bilo sjajno. Naime, preporucuje mi se da ne ulazim u brak sa tom osobom.
Koliko bi tako nesto uticalo na vas? Sta mislite koliko treba verovati takvim analizama??
Ako nekom znaci ja sam rak a on lav, pa mozda ima jos nekog u toj kombinaciji...
|
|
|
|
|
|
milicaanchy Dobro upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 649 Mesto: Under the division bell
|
|
Ih...da je preda mnom neka tako vazna odluka...ne bih se obazirala na to...ako volim tu osobu i dobro mi je sa njom...
|
_________________ Crvenokosa lutalica |
|
|
|
|
jelenajo Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 699
|
|
Ma ne obracaj paznju na to,jer su ciste gluposti poslusaj svoje srce valjda ti bolje znas da li treba da li je onaj pravi ili ne
|
_________________ Na vrhu uvek ima mesta,ako se krene sa dna!!!!1 |
|
|
|
|
colabora Odomaćeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 29 Dec 2004 Poruke: 2228 Mesto: Beograd
|
|
hmmm... ne znam koji je sajt u pitanju i koliko si detaljno objašnjenje dobila, ali svakako mislim da na to ne treba da se obazires. Ako si samo gledala horoskopske znake, onda to stvarno ništa ne znači.
Moja najbolja drugarica se bavi astrologijom i ona kaže (a ja joj verujem ) da je svaki čovek zasebna priča. Tako je u stvarnom životu, pa i u astrologiji. Svačija natalna karta je drugačija i nijedna od njih ne govori kojim putem moraš poći. Uvek možemo poći putem kojim mi želimo i mislimo da je pravi. Astrolog nam, svakako, može samo ukazati koji bi po nas možda bio najbolji, što ne znači da su ostali potpuno pogrešni. Za neko iscrpnije objašnjenje u vezi sa vašim uporednim horoskopom, potrebno je da se neko u to malo više udubi da bi nešto konkretno mogao da ti kaže. Sumnjam da to možeš dobiti na nekom sajtu. Ne uzimaju džabe naši astrolozi oko 100 eura za to, a neki sajt to nudi besplatno. Ponavljam, ne znam koji je sajt ili astrolog u pitanju, pa me shvati uslovno.
U svakom slučaju, uvek treba da uradiš ono što ti želiš i ako ti osećaš da je to prava stvar, niko ne treba da odgovori od toga. Samo napred !
Evo, upravo sam pronašla na nekom sajtu ovu tvoju kombinaciju...
Ako ti nešto znači, pogledaj da ima i drugačijih mišljenja o njoj...
RAK -- LAV
Ovo je jedna veoma zanimljiva i pozitivna kombinacija koja se preporucuje sa velikim sipmpatijama i to u najrazlicitijim poslovnim odnosima, emotivinim ili ljubavnim vezama. Naravno, kada je rec o ljubavnom odnosu, treba naglasiti da se u astroloskim krugovima narocito preporucuje kombinacija zene Raka i muskarca Lava. Nasuprot tome, kombinacija zene Lava i muskarca Raka ne samo da nije narocito skladna, vec se veoma retko pronalazi i jos redje opstaje.
Osobine koje svakako ulepsavaju i uvelicavaju Vas odnos se prepoznaju u tome sto jedna Racica u svom partneru otkriva ogromnu snagu i zastitnicku ulogu. Znaci, ona u svom partneru pronalazi nekog ko moze da joj pruzi potpunu zivotnu srecu i psiholosku ili emotivnu zastitu.
Sa druge strane, Lav u potpunosti uspeva da ostvari svoj muski princip, a ono sto mu narocito imponuje je saznanje da ima skoro savrsenu partnerku. Odnosno, poenta je u tome da se njegova partnerka savrseno uklapa u tradicionalnu ulogu zene, ljubavnice ili majke. To znaci da je njegova partnerka beskrajno nezna, pazljiva i suptilna.
Ipak, ne treba zaboraviti da postoje i odredjeni problemi koji narusavaju Vas zajednicki odnos, a oni se javljaju u trenutku kada Lav u naletu svojih niskih strasti postaje isuvise impulsivan ili kada se u njemu probudi avanturisticki duh.
Sa druge strane, Racica ume beskrajno da preteruje u svojoj tradicionalnosti, nesigurnosti i moralisanju ili neprekidnom smisljanju novih zabrana. Na kraju, naglasavamo da Vas odnos traje dugo i da veoma tesko dolazi do ozbiljnog prekida Vase prijateljske, poslovne ili ljubavne veze.
Eto... Nadam se da sam ti bar malo pomogla...
Pozdrav!
(edit by CharmedS
Spojila sam ti poruke)
|
|
|
|
|
|
yellena Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Jun 2004 Poruke: 21 Mesto: STGT / VA
|
|
Naravno da od toga sada ne zavisi moja odluka da li cu ostati sa njim u vezi ili ne. Ali moram priznati dovelo me je malo do razmisljanja. Pogotovu kada si u nekim kriznim situacijama sa partnerom, onda se zapitas "pa mozda i jeste tacno da nismo jedno za drugo".
Po meni takva tumacenja mogu biti jako opasna, jer neko drugi ce mozda poverovati u tako nesto.
Radi se o sajtu www........com i nije bilo u pitanju samo poredjenje nasih horoskopskih znakova, vec si morao upisati svoj datum rodjenja, vreme i mesto. Nisi dobio kompletan horoskop, vec samo detalji...a kompletan mozes naravno naruciti.
Ali ovaj opis od @colabora je dosta istinit, prepoznajem se u dosta tome.
Hvala vam i zapamtite, verujte samo sebi i nikom vise
(edit by CharmedS
na zalost morala sam ti izbrisati taj link gore )
|
|
|
|
|
|
ivobole Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 22 Okt 2004 Poruke: 90 Mesto: podgorica
|
|
kada vidim da mi nesto lijepo pise ja povjerujem kada vidim da je nesto lose onda ne vjerujem i kazem sebi da su najvece gluposti:)
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Ne verujem ni u horoskope, niti u bilo sta slicno. Ali uvek procitam horoskop, iz zabave, da vidim sta mi "kaze" danas...ili ove nedelje... Ali da dozvolim da mi to utice na moj zivot, donosenje odluka, to nikako! Cemu nam sluzi sopstvena glava onda, ako ne da njome donosimo odluke ???
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
Stevan HVPlanet Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2005 Poruke: 255 Mesto: Srbija
|
|
Po pitanju ljubavi ne verujem u horoskop. Ako ja nesto zelim da promenim ili da ostavim sve tako kako je ja to i radim. Ipak U ljubavi je najvaznije slusati sebe a ne neke takve gluposti!!!!
|
|
|
|
|
|
Angela123 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 23 Mesto: nis
|
|
verujem kad mi je horoskop dobar i kad odgovara a kad ne odgovara ne verujem
|
_________________ A N DJ E L A *nis |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ako je u pitanju ono cisto dnevno citanje horoskopa, mogu da poverujem u to..ali kada su u pitanju ozbiljne zivotne odluke ne bih bas olako verovala u ono sto hooroskop kaze. Ipak, ziv covek je nesto sasvim drugo od globalne atrologije..bar ja mislim tako
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
UleD Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 53
|
|
ponekad vjerujem u horoskop nekad puta je tacan i nekad nije
|
|
|
|
|
|
mc dralje Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 374 Mesto: podgorica cg
|
|
nevjerujem nesto pretjerano u astrologiju jer na svijetu ima 900.000 (lupam) lavova i kako svakom od njih da bude isti zivotni put nesto tu ne valja
|
_________________ nismo zgodni al smo nezgodni |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|