:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Biste li koristili usluge privatnog agenta ili špijuna za praćenje osoba koje poznajete? Biste li to učinili da bi saznali što radi vaš dragi il vaša draga ili netko treći, ako recimo sumnjate u nešto?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Nikada,to mi je cak sta vise odvratno.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Najiskrenije ne bih...to je stasno krsenje necije privatnosti, iako znam da je po zapadnim zemljama to sasvim normalna pojava.ako sumnjam u nest, radije cu se vec nekako sama uveriti, radije nego da placam strance koji ce zazirati u moj zivot u u zivot osobe do koje mi je stalo
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
ako mislis na one fore "da li me vara"- ne bih. ako bih posumnjala,to je to. ako me "sumnja" ne prodje, ja lepo zavrsim stvar. . .
inace, usluge neke takve ustanove bih koristila kada bi mi to trebalo pa,ne spijuniraju se samo ljubavnici
ok,znam,znam lepo si pitao "drage osobe" ali eto..sad znas
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 44
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
ne bih. slično razmišljam kao pinkie, ako več posumnjam u nešto, probat ču se uvjeriti sam. ne bih trošio pare na te gluposti.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
mislim da osobu koju volim dovoljno poznajem i lako bi otkrila da mi nesto krije ili da me vara,tako da mi spijuni ne bi bili potrebni
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
detektiv nikada!
facebook je najbolji sistem spijunaze svih vremena i svih nacina
i besplatan...
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
please je napisao/la sledeće: | i besplatan... |
sponzorusooo...
Ja bi unajmio neku dobru agentkinju... pa sta bude///
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
Double Hearts je napisao/la sledeće: | please je napisao/la sledeće: | i besplatan... |
sponzorusooo...
Ja bi unajmio neku dobru agentkinju... pa sta bude/// |
batali me pratiti u stopu, nema smisla, nemoj da se pomisli ovde da nemas druga posla
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Ne, nipošto. Osoba sam koja se ne petlja nikom u život,a ne dopušta uplitanje u vlastiti i tražim da se to poštuje, tako da smatram da bih korištenjem takvih usluga prekršila jedan kodeks ponašanja. To smatram jako prljavim i čak zlim, špijuniranje dragih ljudi. Špijunaža kao vrsta posla je nešto sasvim drugo, ali ovdje je pitanje da li bih ikada koristila takve usluge, tako da ostajem pri prvo rečenom: ne, nipošto.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
*IgggY* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Dec 2007 Poruke: 157 Mesto: ZemuN
|
|
Ironija - jedna zena je otkrila, putem agencije ovog tipa, da je muz vara - i to sa drugim MUSKARCEM!!!!
Ocekuj neocekivano!
|
_________________ Idzi |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|