:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Znate li za bar jednu osobu koja živi anđeoski ili gotovo bezgrešan život? Neku običnu ili poznatu osobu koja svojim postupcima, barem u vašem životu, zaslužuje biti zvana anđelom...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Savršenstvo ne postoji i nema žive osobe a da barem jednom nešto nije pogriješila...
Medjutim postoje osobe koje više od nekih drugih daju od sebe..
Ali mislim da savršena osoba..ili kako ti nazva živući andjeo medju ljudima koji žive u ovom svijetu ne postoje..svako ponekada pogriješi neko manje neko više , neko jednom ili više puta..ali da nikad ništa nije pogriješio ne postoji takva osoba.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Eternity Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 710 Mesto: NY-NJ
|
|
Ako je za mene neko anđeo ili anđeli onda su to mala deca.
Za sve druge, kao što reče biser ..manje više. To znači da je ja mislim svaki čovek bar jednom negde u životu pogrešio...što opet ne znači da su takvi ljudi grešnici ili loši ali sigurno je da nisu savršeni.
E sad, dodela titule ili nazvati nekog anđelom po nekoj zasluzi je nešto sasvim drugo... eto na primer, moja majka za mene a i većina bi se složila, je zaslužila titulu anđela zbog njene dobronamernosti, bezuslovnoj ljubavi, dobroti... io
Svako u životu ima svog nekog anđela koji ga štiti i prati... ali da bi ga i imali, treba ga debelo i zaslužiti.
Pozdrav
|
|
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Ne, bio sam zadnji put u manastiru mnogo davno. Ovde mlade neudate kaltokinje su veoma fine devojke, promenila se vremena ili se to meni samo chini, neizlazim puno...
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
da preskocim ono... majka, baba i tako dalje... subjektivno je...
ne mogu da izdvojim nikoga ko bi mogao da se uklopi u tu sliku... niti verujem da ce se to ikada desiti...
ne znam ni kako bih covek to trebao da zivi da bih mogao da ima "andjeoski" zivot... da nikada za zivota ne pogresi... dugacak je spisak mogucih gresaka.... sve da ih zaobidje...
nemoguce...
da postoji neko bodovanje.. tj. recimo da imas pravo na 10 gresaka da bih bio andjeo...
ma ni to nije moguce.
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
Brate, ne mozes mesati andjele sa ljudima :S Jer, ljudi chim se rode gresni su (zaceti su u grehu)
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
|
|
|
A kako to misliš "začeti su u grehu" svega ti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa razmisli malo..
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
|
|
|
Tebi teško da objasniš ili šta? Želela sam da vidim kako to Ti misliš jer ja mislim da nije greh... jer zašto smo onda ovde, ako ne da se razmnožavamo?!
Ne vidim ništa grešno u tome. A ti, ako ti nije teško objasni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To je greh koji svaki covek nosi. Ali se takodje svaki greh moze okajati u srcu (pred Bogom). Jer, sex je (vodjenje ljubavi) je greh(slatki greh, moram priznati ). I samo je Isus Hristos bezgresno zacet. Ali kao sto rekoh, svaki greh se moze okajati (ne tako sto ces se ispovediti u crkvi (katolickoj), vec tako sto ces svojim trudom, voljom i ljubavlju prema Bogu okajati svoje grehove ))
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobro pa se razlikujemo.. i to me baš raduje..
no tema ode u pogrešan pravac...pa ću ja stati ovde!
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Hvala.
A sada molim bez daljih "obilazhenja" oko teme. Nekada je potrebno, no u ovom smeru necemo. Pitanje je jasno.
Postoje li zhiveci andjeli?
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|