:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Sta mislite o njihovim telefonima na preklop? Kako su se kod vas pokazali? Mane? Ko je kakav imao i kako je zadovoljan?
|
|
|
semir_86 Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 921 Mesto: Mostar
|
|
Moja frendica ima e630 cini mi se, fon je extra, odusevljen sam...
|
_________________ Kod nas se od Daytona godine broje ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje, brđani postaju građani, do juče svjetla gasili sjekirama a sad su u odijelima... |
|
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
J imam Samsung e - 720 i mob. je xtra.
Mana je sto ima samo 81 mb svoje memorije, inace je super.
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
marijabgd4 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 98
|
|
Pa nesto mi to na preklop.... Extra izgledaju ali
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
dobila sam z105 ali tek treba da ga isprobam...
javicu utiske
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ja sam davno imala samsungov x450 i potpisujem da bolji telefon nikad necu imati...nit su mi se vratanca rasklimala, nit mu je od silnih padova ista bilo...tek mu je pad u blatnjavu barustinu dosao glave...nazalost taj model je izasao iz prodaje tako da cu se morati zadovoljiti necim drugim
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
dameski je napisao/la sledeće: | dobila sam z105 ali tek treba da ga isprobam...
javicu utiske |
grafika super, funkcije super, kamera odlicna, 3g je telefon
jedina mana sto mu baterija jako brzo trosi, ne znam da li to treba tako ali meni je ovo nesto sumnjivo
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Ja imam vec dve godine Samsung e530, prvo sam bila skepticna zbog preklopa, jer sam jedna od osoba koje non-stop "cackaju" telefon, medjutim ja sam prezadovoljna, evo i posle dve godine telefon je kao nov, vratanca se nisu rasklimala, baterija traje manje-vise 4 dana, padao je nekoliko puta i to na beton i niz stepenice i ostao citav, tako da od mene samo reci hvale za Samsungove telefone na preklop (ili bar za ovaj model)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|