:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Da li vise volite odecu srebrne ili zlatne boje?
Sta biste pre obukle?Zlatno je cini se,mnogo popularnije.Plavusama bolje stoji srebrno a crnkama zlatno(po meni)!
Moja drugarica nosi skroz zlatnu jaknu u svakodnevnoj varijanti,...meni to malo odskace,da li biste tako nesto svugde i uvek nosile?Ja sam preko dana obicno u NIKE-u
Dakle?Koja boja pobedjuje?
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Hm...da u svakodnevnoj varijanti nosim zlatno- TO NEE! ...Al volim obje boje..i rekli su mi da mi obje lipo stoje..
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
ja volim zlato i srebrno.. al ipak mi je draže ZLATO
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
crno i zlatno! 8)
ma svejedno...ne volim ni jedno ni drugo pogotovo ne pretjerano. Kad vidim curice u zlatnim čizmama ili jaknama samo se nasmijem
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Mediterraneo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Dec 2006 Poruke: 13
|
|
Srebro, definitivno
|
|
|
|
|
|
Tangerine Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 31 Okt 2006 Poruke: 23 Mesto: Beograd
|
|
pa, u svakodnevnoj varijanti ni jedna, a za zurkice i slicno pre srebrna, nekako je manje kič...
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Ne volim da nosim garderobu u tim bojama, ja sam najvise za neke zatvorene boje-crna, braon, maslinasta,...
Ne mogu svakom da stoje te dve boje, i kad vidim usred bela dana devojke u zlatnim i srebrnim kombinacijama, najezim se...
|
|
|
bal pod maskama Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Okt 2006 Poruke: 77
|
|
Ruzno je nositi to svaki dan........narocito takve skroz zlatne jakne i cizmice ili patike...mada je to bas popularno......ja volim i srebrno i zlatno....mada srebrno vise nosim....jer imam 12 srebrnih prstenova........ali uvek umereno sa takvim bojama da se ne bi presla granica kicha...........
|
_________________ CLEAR YOUR MIND |
|
|
|
|
Marija... AnGeL_oF_LoVe
|
Datum registracije: 03 Avg 2006 Poruke: 2549
|
|
U svakodnevnoj kombinaciji (zlatno) NIKAKO ..
Imam i ja drugarice koje nose zlatne jakne ''usred bela dana'' i swe su u tripu da imam stoje ExTrA ..(shto i nije bash tako, ali trend chini chuda ..)
I da .. Citat: | Ne volim da nosim garderobu u tim bojama, ja sam najvise za neke zatvorene boje-crna, braon, maslinasta... | ..ali kada bih birala -Srebrna ..
|
|
|
|
|
|
la_descarada Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 204
|
|
te boje nisu svakodnevne...a uvece kad izlazim pre bih obukla zlatno,mada kad razmislim,sada svi nose zlatno...onda bih se mozda i odlucila za srebrno...ali uglavnom preko dana takve boje ne bih nosila!
|
|
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Ne volim te boje. Uopste, nista sto sljasti, sija, sto je sareno...
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
Citat: | Plavusama bolje stoji srebrno a crnkama zlatno(po meni)! |
Ja sam crnka, i bas imam suprotno misljenje. Zlatno me nekako zatvori, dok srebro da kontrast. Sta znam, razliciti ukusi...
Srebrno stvarno volim i nosim..Ne toliko u toku dana kao nocu to je sigurno, ali uvek volim da imam bar neki sitni srebrni detaljcic. Od zlatnog (osim samog nakita) nemam ama bas nista u ormanu.
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|