:: |
Autor |
Poruka |
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Evo malo neke starije clanove da vratim na mladje dane.
Jedna od omiljenih grupa mojih kako mladjih godina tako i sad.
Tacnije, Michael Hutchence, bio ono sto sam pored muzike obozavala u toj grupi, al da krenemo redom.
INXS su osnovane davnih sedamdesetih godina, u Australiji od strane brace Farris, i imali su naziv na pocetku The Farris Brothers.
U '80 tim i pocetak '90 tih je bend kao INXS harao australijskom a i svetskom rock scenom.
Najvisa tacka u karijeri koncert 13. Jula 1991 godine u Londonskom Wembley stadionu, pred 72 000 gledaoca.
Prelom u uspehu benda je smrt frontmena i pevaca Michaele Hutchenca, 22. novembra 1997 godine.
Od tad bend menja par pevaca, sa nekima izdaje nove albume, al ni jedan nije uspeo da dostigne ni blizu slavu pokojnog super harizmaticnog Michaela.
INXS je sa Majklom snimio 14 albuma, i posle njega jos 5 novih.
Moje licno omiljene pesme su Suicide Blonde, Disappear, By my side, Elegantly Wasted itd, itd.
A Vi?
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
oboooooooooooooooozavam
imam specijalnu,kolektor ediciju njihovih spotova i dva cd
a najcesce slusam (malo poznatu pesmu)
The Stairs...mmmnogo dobra
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
znam samo eto, sve tri pesme...i bile su mi ok
verujem da su bili jako popularni u svoje vreme ali nisam nesto bila zainteresovana da ih otkrivam...a posle je i Majkl umro...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Pravo da kazem nisam ni ja bila puno zainteresovana, znam samo par njihovih pesama.
Mogu reci da mi se svidja ovo malo sto sam cula
|
|
|
|
|
|
gheo Odomaćeni član
|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat
|
|
Michael Hutchens bilo je odlican. Meni se svidja Elegantly Wasted i, najvise, Never Tear Us Apart.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|