:: |
Autor |
Poruka |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Koje su vaše vrline i mane?
|
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
guti je napisao/la sledeće: | da da da svi ste vi u pravu
\ |
Pitanje je bilo koje su vase vrline i mane a ja ne kuzim sta si ti htio reci s time Moje vrline su to sto sa prijatelj Necu zaje... nema sanse uvijek sam tu kad mogu pomoci Najveca mana mi je sto sam sama sebe toliko razmazila da sam grozna za neke stvari tipoa nikad mi nije dosta uvijek trebam nesto ako nije mobitel onda je odjeca ako nije odjeca onda je sminka i tako a najgora sam za hranu to mi je najveca mana probirljivostz ....daj boze da se toga rijesim asko netko zna kako neka se slobodno javi
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
vrline su mi:mnogo volim da pomognem ljudima(mada je to nekad i mana),romanticann sam,dobar,ne pijem ,ne pusim,ne drogiram se,iskren sam,iskren sam ,veran,poverljiv...
MAne:jako znam da budem zaje.an kad me neko izvoza i izneveri,kratke zivce,lako znam da planem(impulsivan sam),...
To je ono cega sam sada u trenutku mogao da se setim
|
Poslednja prepravka: rizmal datum Sre Nov 22, 2006 10:42 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
GrimStone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Avg 2006 Poruke: 109
|
|
Pa ne znam koliko je objektivno da mi govorimo o ovome. Najbolje je da to kazu nasi prijatelji, oni koji nas najbolje poznaju.
|
|
|
|
|
|
Sillmarill Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 76
|
|
moja najveca vrlina je sto sam sposoban uociti svoje mnogobrojne mane i uciniti ih manjom smetnjom kako sebi, tako i onima koje volim!
e jesam pametan
|
_________________ when he went down south across the border, left the chaos and disorder |
|
|
|
|
|
|
|
Sillmarill je napisao/la sledeće: | moja najveca vrlina je sto sam sposoban uociti svoje mnogobrojne mane i uciniti ih manjom smetnjom kako sebi, tako i onima koje volim!
e jesam pametan |
stvarno
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 40
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
moja najveca vrlina je sto sam previse iskrena ,a to u danasnje vreme je definitivno i moja najveca mana
|
|
|
Female Toxic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 169 Mesto: Bjelovar
|
|
Svojom najvecom vrlinom smatram iskrenost i dobronamjernost. No nazalost, ponekad su mi to i najvece mane, s obzirom na to da istina cesto boli... A dobronamjernost ljudi iskoristavaju.
|
_________________ Dacu ti gram po gram, ti samo reci am, tvoja sam od cokolade
devojka, pod rukom lepim se, topim u ustima, to sam ja...
. |
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
|
|
LaNa83 je napisao/la sledeće: | moja najveca vrlina je sto sam previse iskrena ,a to u danasnje vreme je definitivno i moja najveca mana |
Nije to mana nimalo vec mozes dodati kao još svoju jednu vrlinu poštenje Bolje da kazes nekom u facu ono sto mislis nego da mu to kazes iza leda pa cuje od drugih
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Vrline: toga nemam osim sto znam radit dobar sushi
Mane: e tu necu biti skroman nemarnost, povremeno arogantan, seprtljav, nepazljiv, volim slatko, volim vino i pivo (ponekad i malo vise toga), prevrcem svaki dolar u dzepu, grizem nokte, gripozan, previse vremena provodim na netu, i tako dalje, i tako dalje, i tako dalje...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
Poslednja prepravka: aureliano datum Sre Nov 22, 2006 5:39 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
|
[quote="genius25"] LaNa83 je napisao/la sledeće: | Bolje da kazes nekom u facu ono sto mislis nego da mu to kazes iza leda pa cuje od drugih |
šutnja je zlato!
|
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
|
|
Sutnja je zlato za onog cija je to vrlina a ne nas koji bi da nam netko zacepi usta na guzu progovorili Tko ti je prijatelj reci ce ti sve sta misli a to je vrlina tko ti suti kaze jedno a misli drugo taj je dvolican a to je mana
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|