:: |
Autor |
Poruka |
M!K! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Mar 2007 Poruke: 10
|
|
Caos
Interesuje me dali imate iPhone i kako ste zadovoljni sa njim..
Sto se mene tice meni je exXxtra telefon i zadovoljan sam
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
To je bese onaj tel sa 1,3 MP ?
Neka hvala ne treba mi nikad u zivotu..
Bolji mi je Samsung player addict 16G i 5MP
|
|
|
|
|
|
red_devil Upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 330
|
|
Cao
Ma telefon je fenseraj za cooliranje, sta mi vrijedi dobar mobilni bez Bluetootha, Stereo zvucnika, blica, jadne kamere od samo 2 MPX, softvera koji samo hoce da se koristi onaj kilavi jadni iTunnes itd.
Da ne pominjem funkcije kao sto je recimo kod SMS-a da mozes dobijenu poruku proslediti nekom drugom itd.
A juce sam uzeo od druga na kratkno iPhone da se poigram malo sa njim, nakon 5min telefon zablokirao... Morao je da ga pali i gasi... a to paljenje / gasenje trajalo je jos 5min...
A Applova politika da ako koristis njihov produkt ne mozes kombinovati stvari sa drugim hardwerom stvarno je jadna...
Samo kad vidis njihove MacBookove sa nenormalni cenama...
Ili recimo vreme koje treba da se ulozi da covek ima par korisnih programa na iPhoneu, pa sinhronizacija imenika sa PC-om, posto pametni iPhone nije u mogucnosti da uzme direktno imenik sa sim kartice... a postoje i za to nacini, naravno opet dodatan program, gubljenje vremena...
Ko ima vremena da se nervira sa tim cudom srecno...
PozZz
|
_________________ <--- Znaš Me, Znam Te ---> |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
cudi me da se ovaj telefon toliko reklamira a da niko nije zadovoljan njime
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
ja sam zadovoljna ne kuzim, dobila sam ga od frenda prije mjesec dana i sjajan je u svemu. slike su preterane, mislim i ne trebaju mi brutalne fotografije kad imam digitalac, mejl i internet mogu ladno bit dugo a da se ne ugasi ni nist.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
red_devil je napisao/la sledeće: | Cao
Ma telefon je fenseraj za cooliranje, sta mi vrijedi dobar mobilni bez Bluetootha, Stereo zvucnika, blica, jadne kamere od samo 2 MPX, softvera koji samo hoce da se koristi onaj kilavi jadni iTunnes itd.
|
a sta ce tebi uopste telefon? sto lepo ne kupis foto aparat, i ostale tehnoloske drangulije pa se igraj do mile volje
znam da se danas preteruje s mobilnim ali ovo......
meni se iphone svidja, i kad tad ce biti moj, blokirao on ili ne
hvala Andjo za jedinu podrsku
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
-daniel- Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 07 Dec 2008 Poruke: 537
|
|
Svidja mi se iphone, nemam primedbi. Koristim ga vech duze vreme.
|
|
|
|
|
|
War Machine Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Jan 2009 Poruke: 20
|
|
Imao sam ga izvesno vreme i uopste me nije odusevio, osim fensi displeja i jos nekih sitnica.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|