:: |
Autor |
Poruka |
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
Molila bih plavuse da mi pomognu na ovo moje pitanje
Ja sam prirodna crnka,ali se vec godinu dana farbam Igorom 11|1,i izvukla sam dobru boju.Cula sam da ova farba nije bas pozeljna(mada meni nije mnogo ostetila kosu).Ponekad se desi da mi lice pocrveni i pojavi se po koja bubuljica.Znam da moram da je promenim,iako dobro izvlaci,ali neznam koja farba je najbolja,a da nema zuti pigment
sta mislite
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
sandral Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Jun 2005 Poruke: 1039 Mesto: ...
|
|
E ovako... sada ću ti reći iz osobnog iskustva... pet godina sam bila plava; blajhala se, bojala uglavnom sa plalette A10 i uvijek sam imala taj grozni žuti odsjaj. Prošle godine me puklo i obojala sam se u smeđe. I prije dva tjedna sam se poželjela pet obojati u plavo. Prtvo sam se zblajhala... cijelu kosu, a onda kupila keune 1517 i znaš kakva sam sad... kosa mi nikada nije bila bolja. Dobila sam boju koju sam htjela onako pepeljastu... a takvu boju nisam uspjela u onih 5 godina da dobijem.
Po meni ti je keune najbolji. Kada praviš boju staviš u nju malu ampulicu (isto njihovu) i kosa ti bude svilena... vjeruj mi da mi uopće nije oštetilo kosu. Odlična je boja... probaj. A ako ti se da možeš prvo si staviti na tu svoju boju preljev isto od te boje, samo ga napraviš... i on ti ubije taj žuti pigment. ako te zanima kako javi pa ću ti reći.
|
_________________ Život nije vrijeme koje je prošlo... već trenutci koji se pamte... |
|
|
|
|
|
|
|
ma ok,ali ja sam izvukla plavu bez blajhanja,sta ako mi ta farba da sada zutilo,ja sa igorom nemam zuto,ali mi izlazi alergija i nije dobra,a tebi je kosa pre toga bila izblajhana,a za preliv se malo plasim,a znam kako se stavlja,jer ako malo vise stavis mozes da pozelenis....jel tacno ili sam cula pogresno
|
|
|
|
|
sandral Odomaćeni član
|
|
|
Ne možeš... barem iz mog iskustva.... kupiš si tu keune boju 1517 ili neku drugu kakvu želiš da ti bude boja, istisneš 3-4 cm boje, hidrogen staviš omjer pola pola sa vodom. Ali ne previše i dodaš šampona i to sve staviš na glavu, rasčešljaš i držiš oko deset - petnaest minuta, ali bilo bi dobro da cijelo vrijeme pratiš na zrcalu što će biti. i onda ispereš.
|
_________________ Život nije vrijeme koje je prošlo... već trenutci koji se pamte... |
|
|
|
|
*zečica* -fatalna zavodnica-
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 11485 Mesto: tamo gdje ljubav počinje
|
|
ja sam prije stavljala plave pramenove ali sam uvijek htjela biti još plavija tako da se već godinama farbam u plavo, zadnjih godinu dana koristim sczwarkophov Natural&easy i odličan je, moja preporuka
|
_________________ *lutka s naslovne strane*
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Ne znam, ja sam bila plava jedno dve godine i potpuno sam unistila kosu... Znaci sada sam vratila prirodnu boju kose (ima vec jedno godinu, dve), svaki nedelje stavljam na nju pakovanje, skracujem redovno krajeve i procvetale krajeve kose.. ali jednostavno nece da ozivi...
Rekla sam sad sam bila plava i vise nikad..
Devojke ako ne morate bolje nemojte da se farbate u plavo, plava boja i sve svetle boje jako izvlace pigmente iz kose i time unistavaju strukturu kose.. tamnije boje isto unistavaju kosu ali u manjoj meri
|
|
|
sandral Odomaćeni član
|
|
|
i ja isto tako koristim pakunge za kosu, u svaku boju ampulice, koristim redovno kristaliče za vrhove... ne kupujem bilo koje šampone... i vjeruj mi da mi kosa nije oštećena... sve se to može i da održavatio... bilo koja boja samo treba truda i volje.
|
|
|
|
|
|
|
|
ma i ja sta sve ne stavljam na kosu,silikone,serume,pakovanja extra sampone,i nije unistena,ali bih da menjam farbu pa me interesuje koja je najjjjj
|
|
|
|
|
čekalica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun
|
|
Evolution,Alfa Parf 1120-najbolja ever and forever.Da bi se umanjilo i izbeglo žutilo dodati samo trun(veličine malog nokta)grafita(koji se zasebno kupuje).Oprezno sa njim,znači samo trun,u protivnom se može izgledati kao bake koje koriste ehoton.Da li je dovoljna preporuka da sam takva dvadesetak godina?
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
|
|
|
|
plavuse,gde ste,koja farba.....
|
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Godinama koristim igory i zadovoljna sam.Stim da je moja kosa sivoplava pa mi ne treba blanš
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
|
|
|
i ja sam dosta trazila i ponovo uzimam igoru nema nista bez nje,sada nemam alergiju na nju,mislim da je to bilo zbog hidrogena koji sam tada uzela
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|