:: |
Autor |
Poruka |
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Za drevne Egipćane, odnosno Kemite, horusovi štapići bili su sredstva koja su omogućavala da inicirani pređu granicu smrti u doslovnom smislu te riječi.
Horusovi štapići su metalni cilindri napunjeni različitim posebnim materijalima koji stimuliraju ljudski organizam pobošljavajući opće stanje tijela. Oni su i preventivo i kurativno sredstvo, a omogućuju ispravak pojedinih poremećaja u radu tijela. Oni stvaraju i održavaju energetski omotač koji, uz pomoć odgovarajuće vibracijske energije, potiče proces samouravnoteženja.
O mehanizmima djelovanja horusovih štapića (wands of Horus) proučavao je i pisao ruski znanstvenik dr. Valery Mikhailovich Uvarov.
|
|
|
|
|
|
s38121rs Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Dec 2005 Poruke: 141
|
|
verovatno neka droga koju su koristili egipcani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nije droga, ne unosi se u tijelo. Štapići se drže u rukama, samo su unutra napunjeni pijeskom ili nekim elektrostatičkim materijalom.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
MikiMiki25 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 13
|
|
Zvuci super. Ipak i ja mislim da je neka droga. Tj radi na principu droge.
A kad bolje promislim... nisu oni bili za odbaciti ... neka energetska polja i sl.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ako baš mislite da je to droga, onda pomislite na dizače utega pa mi recite kako je moguće smatrati njihov čin držanja utega drogiranjem?
Znači li to da ne bismo smjeli uzeti utege u ruku, jer bi to bilo drogiranje?
Stvar je potpuno električne prirode, ne biološke.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa ne bih se složio... ipak je stvar elektrokemijske prirode... ja sam to studirao i lako se može objasniti znanstveno... tako da to nije neka magija, nego poznavanje djelovanja elektrolita na tekućine unutar čovjeka... ne bih sad u detalje, ali priča ima realnu osnovu.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
mistik29 je napisao/la sledeće: | Pa ne bih se složio... ipak je stvar elektrokemijske prirode... ja sam to studirao i lako se može objasniti znanstveno... tako da to nije neka magija, nego poznavanje djelovanja elektrolita na tekućine unutar čovjeka... ne bih sad u detalje, ali priča ima realnu osnovu. |
Dodala bi i to da je jako bitan stadijum psihe Nisu to stapici u sirokoj primeni. Mali broj ljudi cak i zna za njih. Jos manji broj se koristi njima.
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
malaplavano1 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
čime se sve ti ljudi nisu bavili ali zanimljivo
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Nikola_BG Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 96
|
|
Misli da je neka droga starih Egipcana!
|
_________________ Volim narodnjake |
|
|
|
|
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*
|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257
|
|
Ne verujem da je droga, vec nesto sto radi na bio-energetskom nivou. 8)
|
|
|
|
|
|
|