:: |
Autor |
Poruka |
cica20 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 265
|
|
Nedavno sam cula da kristali za kosu ustvari nanone vise stete nego koristi nasoj kosi;da se obavija sloj sitnih kristala oko vlasi i da se to ne moze dobro isprati sledecim pranjima i da na taj nacin krza kosu.Sta mislite o tome?
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
I ja sam cula isto to i od tad ih vise ne koristim. Znam da se kristali stavljaju pre feniranja, navodno se kosa lakse fenira i bolje oblikuje. Ja sam ih stavljala na kosu bez feniranja, tj na krajeve jer navodno cuvaju i stite vlasi kose, ali sam cula suprotno i prestala i sa kristalima i sa silikonom za kosu.
|
|
|
schatzibaby23 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 250
|
|
nebih znala, nikad nisam stavljala kristale na kosi....a kako vidim mozda je tako i bolje hehe
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
slazem se sa gore navedenim postom..niti sam ih koristila niti imam nameru, narocito nakon ovog sto sam procitala..nekako mi lakse ovako..postoji milion drugih preparata za zastitu i negu kose...Jednostavno cula sam cak i da su neke nase firme pocele da ih proizvode kako bi cene bile pristupacnije, ali neka hvala
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Makaca Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Dec 2005 Poruke: 3
|
|
ja sam cula dve price.jedna je da su kristali super za kosu, a druga da bas ostecuju kosu.....mislim ja ova druga prica tacna....pitacu frizerku za savet,pa cu vam reci....
|
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Koristila sam silikone za kosu,ali samo na krajevima jer su suvi...Meni savrseno odgovaraju...Kosa prelepo mirise,a i krajevi su mi manje suvi i sjajniji...Koristim REVLON silikone...
|
|
|
|
|
|
Lea20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 185
|
|
Mojoj kosi silikoni uopste ne odgovaraju,tako da ih i ne koristim...
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ja koristim silikon za kosu ihihiih i meni super odgovara avon mi je dobar mislim ja sam zadovoljna a pramenove imam oko 10 a gotov svaki mjesec radim izrastpramenova i silikon je exta i ne ostecuje kosu vasa kosa samo moze dobiti jos veci sjaj i vrhove da sreci a nikako da osteti
|
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
ja koristim serume za kosu i mogu reči da sam zadovoljna...a koristim klas jer mi je najbolji od svih.........
|
|
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
Kristali nista nevaljaju. Za negovanu kosu sve sto je potrebno da imas je dobro pakovanje, a da bi kosa na dodir bila mekana kao svila treba koristiti serum za krajeve. Tada je kosa najlepsa!
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Ja samo koristim kristale.. Silikone za kosu ne, jer od njih mi je odvratna kosa,a od kristala mi je super kosa.. Mekana, puna volumena i sjajnija... Cula sam za to,ali ne za kristale nego za silikone.. Ali opet sve zavisi od kose do kose.. Isto tako sam cula da ne treba da se stavlja maslinovo ulje na kosu jer susi kosu,a meni kad stavim maslinovo ulje na kosu kao pakovanje ne moze biti lepsa kosa.. Ne susi mi se kosa, lepa je i mekana.. Ja kristale i maslinovo ulje koristim vec godinama i nemam problema nikada...
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
daisy Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Avg 2006 Poruke: 244
|
|
Nekad stavim kristale, ali nisam znala za tu pricu da su stetni...
Hmmm....
Moracu da se konsultujem sa frizerkom
|
|
|
|
|
|
|