:: |
Autor |
Poruka |
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Da li koristite djakuzi...?
Ja nazalost nemam ovu cudesnu spravicu kod kuce, ali uvek kada imam vremena je koristim u okolnoj banji.
Pored djakuzi (klasicnog) koristim jako cesto i bisernu kadu kao i podvodnu masazu.
A sta je sa vama?
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
To je prava stvar, kad ja i moj dečko završimo s gradnjom kuće to će mi biti prva stvar koju ću kupiti, ogromni jaccuzzi!!! Nas dvoje obožavamo takvu masažu a još će biti bolje kad se zajedno uvalimo
|
|
|
|
|
|
Jelena-hn Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Avg 2006 Poruke: 82
|
|
Djakuzi mi je neshto najmilije na ovom svijetu
Pogotovo zimi...
Preporucila bi svima koji imaju priliku da ga uzmi obavezno, nece se pokajat sigurno
|
|
|
|
|
|
tv Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428
|
|
na zalost nisam u mogucnosti da se to priustim trenutno. dva puta sam koristila dzakuzi i bilo je superrrrrrrr. super za opustanje
|
|
|
|
|
|
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
|
|
|
sanjica980 Upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd
|
|
uh sto je to dobro
ja sam probala jednom .na moru u spa centru
odlicno za uzivanje
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Maja S. je napisao/la sledeće: | Da li koristite djakuzi...?
Ja nazalost nemam ovu cudesnu spravicu kod kuce, ali uvek kada imam vremena je koristim u okolnoj banji.
Pored djakuzi (klasicnog) koristim jako cesto i bisernu kadu kao i podvodnu masazu.
A sta je sa vama? |
Prava stvar za opuštanje kada to treba... Volim da uživam u njoj, ali mi ništa ne prija toliko kao prava masaža, tako da mi i nije nešto puno potrebna...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
ne koristim jer ga nemam.. ali da "slucajno" dobijem na looto-u odma ga uzimam
to je nesto fantasticno,zamislite kako se samo moze uz njega opustiti i koliko mesta ima u njemu
|
|
|
milem Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 30
|
|
Djakuzi extra stvarcica svake sedmice uzivam makar jednom u zadovoljstvu koje pruza
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
nazalost nemam ga ni kuci niti znam de bi mogao da se uvalim mada bih zelo....Cuo sam da je vodjenje ljubavi zanimljivo u djakuziju 8)
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
imam ga i bas cesto ne sjedam , valjda se nema vremena a nije lose
|
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
ja sam bila ovaj vikend na welnessu u zadru i koristila detox bath sa jaccuzi-jem Ma savrseno
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
|