:: |
Autor |
Poruka |
MIKYE1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 25 Mar 2006 Poruke: 125
|
|
Kazu da iz zivota u zivot uvek se susrecemo sa istim dusama tako ako smo nekome napravili nesto nazao placamo to u ovom zivot!
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Prema "pravilima igre" u reinkarnaciji, radjamo se kao suprotni pol od onog u kom smo umrli. Dalje, u svakoj religiji postoji reinkarnacija [kad umremo - reinkarniramo se u raju/paklu], jer se svi manje ili vise boje smrti.
S naucne tacke gledista, kod beba i male dece ostaju mali fragmenti secanja iz prethodnog zivota koji polako nestaje.
U prethodnom zivotu sam bio student, radio sam posle u kancelariji negde na zeleznici, secam se prozora sastavljenog iz malih kvadratica, devojke kratke plave kose [secam se i njenog imena - Dunja], nekog razocarenja, uvek velikog broja prijatelja oko mene, mora, boravka u stranim zemljama...
Ne mogu ovo uopste da objasnim. To sam kao klinac uvek imao te "afinitete" i zelje da takav budem kad odrastem, ali nije po uzoru na odrasle oko mene. Ta "secanja" sam, prakticno, sakupljao i tako su mi se do danas urezali u secanje. A u ovom zivotu je sve ispalo suprotno.
Onaj program ne radi kod mene. Ili vidite za 03 april 1980. ili mi preporucite nekog dobrog psihijatra
|
|
|
NikolaHN Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Avg 2005 Poruke: 207
|
|
ja mislim da sam bio rob u proslom zivotu
|
|
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Ne mogu se sjetiti, a tako bih htio. kad bih se sjetio, onda bih znao i zašto sam ovdje. Ali eto. to je tako sve kako je.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
NK CELIK Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 182 Mesto: Zenica
|
|
moze bit da sam bio faraon neki sa puno zena jer volim zene i sad al nemam para toliko valjda sam sve potrosio da nahranim toliku celjad
|
_________________ Stanica puna, crveno-crna, Čelik se sprema na daleki put, pjesme se ore i baklje gore strusicemo stadion.! |
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Mene privlaci drevni Egipat nenormalno...i pustinja...nesto me vuce ka tome...zato sam i upisala arapski jezik...vrlo cesto me ljudi pitaju > Zasto bas arapski < a ja im kazem > Ne znam, ponekad imam utisak da je arapski izabrao mene a ne ja njega <...jer samo u jednom delicu sekunde sam odlucila da cu to upisati...kako i zasto nije ni bilo bitno...mozda moje interesovanje za Egipat ima veze sa mojim proslim zivotom...mozda samo umisljam...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Pa ja mislim da sam bio konj. Stalno me bole ledja, kao da me neko citavog proslog zivota jahao
|
|
|
|
|
|
#Alex# Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Nov 2006 Poruke: 107 Mesto: Kragujevac
|
|
Mislim da sam bila neko vrlo blizak Hitleru, ili Atili Hunskom, ili Aleksandru Makedonskom, u smislu njihovih saradnika ili savetnika, kako da što više ljudi muče i ubijaju. Pa da se zato svi živi na meni iživljavaju u ovom životu.
|
_________________ Samo napred, nazad ne mozemo! |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Ja sam bila ili vestica ili macka...
|
|
|
woolf99 Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 288
|
|
NK CELIK je napisao/la sledeće: | moze bit da sam bio faraon neki sa puno zena jer volim zene i sad al nemam para toliko valjda sam sve potrosio da nahranim toliku celjad |
Neverovatno, pa mora da sam i ja bio faraon. Takođe puno volim žene, a što se para tiče u ovoj uvrnutoj zemlji je manje više kod svakog isto !!
|
_________________ Goli Otok .... Kako to nudistički zvuči |
|
|
|
|
toledo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 61
Datum registracije: 28 Dec 2004 Poruke: 44
|
|
coco_bill je napisao/la sledeće: | Prema "pravilima igre" u reinkarnaciji, radjamo se kao suprotni pol od onog u kom smo umrli. Dalje, u svakoj religiji postoji reinkarnacija [kad umremo - reinkarniramo se u raju/paklu], jer se svi manje ili vise boje smrti.
S naucne tacke gledista, kod beba i male dece ostaju mali fragmenti secanja iz prethodnog zivota koji polako nestaje. |
Nista od navedenog nije tacno.
Reinkarnacija nije neki spoljasnji mehanizam, neki zakon koji ti po nekom pravilu dodeljuje sudbinu. Nego kakva su ti dela, takve su i posledice. Kakva ti je svest u trenutku smrti, takvo ti je i naredno rodjenje. Nema pravila da ces ponovo biti ljudsko bice, a kamoli isti ili suprotni pol.
Reinkarnacija ne postoji u svim religijama. Zagrobni zivot nije isto sto i reinkarnacija.
Nauka nema svoje glediste o reinkarnaciji...
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
vjerujem da sam bila ili neki umjetnik ili neki asket, neka duhovna faca, uglavnom sta god da sam bila, bila sam slobodnog lutalackog duha jer stalno imam potisnutu zelju za lutanjima i povezivanjima s necim dubljim
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|