:: |
Autor |
Poruka |
Hellbringer Banovan! Upućeni član
|
Godine: 113
Datum registracije: 30 Maj 2007 Poruke: 285 Mesto: za sankom
|
|
Iskrenost moze da te sroka do daske.
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^naravno.hm,ali hajde malo pojasni sta si to zeleo da kazes???
|
|
|
|
|
|
Hellbringer Banovan! Upućeni član
|
Godine: 113
Datum registracije: 30 Maj 2007 Poruke: 285 Mesto: za sankom
|
|
Upravo to sto sam rek'o da iskrenost moze da te sroka do daske ako si ti previse iskren,ili ako su ljudi okrutno iskreni prema tebi.
[Edit by :LOL:: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
_________________ SVA VLAST RAKIJI !!!!! |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
uh .. u ovo sam se uverio proslih dana veoma mnogo .. istina nekad zna da zaboli i to dosta .. biti iskren moze dosta da povredi odredjenu osobu ..
Ja kao osoba sam uvek pri tome da biti iskren moze samo da pomogne. Naravno da nikad necemo moci da zadovoljimo obe strane sa time sto smo iskreni ali smo barem sa iskrenoscu " ocistili " svoju dusu time sto smo rekli ono sto mislimo jer bi nas onda sve to potiskalo i uvek bi postojalo pitanje " a sta da sam rekao ono sto sam mislio "
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Previše sam iskrena.. To naravno nije dobro. Uvek kažem šta mislim i uvek kažem ' Bolje reći istinu pa da boli nego laž,jer laž će se kad tad saznati '
|
|
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
Pa jedino ako si iskren prema prijateljima možeš da imaš iskrene prijatelje...
Ne volim da lažem,ne volim ljude koji puno petljaju i mute...
Ako smatram da nekome nešto ne treba da kažem to i prećutim,
ne lažem ga i stvaram lažnu sliku problema,ili bilo čega...
Mislim da treba biti iskren prema ljudima do kojih ti je stalo.
Laž može da povredi isto kao i mnogo gore stvari...
Samo nisam mislio sad da svima blebećeš sve što znaš,nego jednostavno
da prećutiš nešto ako je nevažno...
Sve iole ozbiljnije stvari treba iskreno govoriti,jer kad tad istina mora da izađe na vidjelo.
Gledam po sebi da mi nikada nije prijala neka laž,tako isto mislim da nikome drugome ne prija.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Vidim da je većina vas rekla i ocijenila sebe kao ljude koji su uvijek iskreni i koji ne vole neiskrenost i laž sa kojom se svakodnevno suočavamo. Sve ste pomenuli, osim onoga da se iskrenost često svodi na surovost, jer iskrenost je u stanju da povrijedi mnoge u vašem okruženju. I ljudi nisu spremni na nju, ne onako koliko to mislimo da jesu.
Ne, nisam uvijek iskrena, za razliku od većine. Ljudi koji su u mojoj blizini godinama, koje volim, cijenim i poštujem-ti ljudi zaslužuju moju iskrenost i znaju koliko sam u stanju dati i biti postojana i vjerna, ali ostali, oni koji nemaju neku čvrstu vezu sa mojim emocijama i životom, moju iskrenost ne zaslužuju, i u stanju sam jednostavno prećutati, čak i ne slagati, prosto prećutati neke stvari.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
malecka bre Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jun 2010 Poruke: 4
|
|
iskrenost jeste vrlina, ali u danasnje vreme se to smatra bezobrazlukom, drskoscu, ludoscu. naravno da postoji razlika imedju surovosti tj. drskosti i iskrenosti, ali ljudi bas i ne vole da razjasne zasto si im to rekao vec te izvredjaju i..pobegnu! to je najlakse,zar ne?? uzas!
shvatila sam da bi mnogi ljudi isto reagovali i kad bi im odmah rekao istinu u lice, ali i kad bi neke stvari precutao i rekao dosta kasnije. tako da...svetu se ne moze ugoditi.
|
|
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
ja sam iskren samo onda kad nema potrebe da lazem...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|