:: |
Autor |
Poruka |
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
nisam nikada iskoristila niciju ljubav niti dobrotu vec su mi dobrota i ljubav pojedinih ljudi pomogli da dodjem do nekih stvari,da isteram sve ruzno na cistac i u sebi pronadjem cistinu sa koje mogu da se proderem ili da skocim.
a to su dve razlicite stvari,iskoristiti i dobiti nesto zbog necijih osobina.
ova tema je veoma zanimljiva....
imam drugaricu koja stvari ostalih nasih drugarica koje pozajmi uvek unisti ili ne vraca duze vreme.
kada joj se traze nazad,smislja neke besmislene izgovore,sramota me je i da ih napisem,zasto ne mozes doci danas po taj duks.
a ne mozes zato sto njoj treba pa izmislja razloge.
ista osoba se odmah nakon sto je doticna Nevena kupila keramicku peglu za kosu pocela naglo druziti s njom!
to je vec bezobrazluk i preterivanje!
najsmesnije je sto neka od nas prica kako je izgubila duks i onda vidimo gore pomenutu osobu kako se svrcka po gradu u tom istom duksu,a cuti kad se o tome govori.
haaaaos.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|